Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Xenon far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Xenon far

Herkese merhabalar,
    Bildiginiz uzere makyajli yeni Insignia'larda mercek far bulunuyor. Aracim edition elegance modelidir. Beyaz led oldugu icin beyaz xenon far taktirmak istiyorum. Birkac bayii ile konustum, bazilari sorun cikartmiyor takabiliyoruz, bazilarida onermiyoruz sensor arizasi veriyor dedi. Bu konu hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilirmi? Taktirdiktan sonra aracin beynine veya elektrik sistemine herhangi bir zarar verir mi? Tesekkur ederim.

Ynt: Xenon far

Arıza lambası yakabilir, ama onunda çözümü var sanırım, kaliteli bi ampülle orjinale yakın ve güzel bir sonuç alınabilir...

Yorum

Daha önce konusu açılmıştı yine belirtryim araçlarımızdaki halojen sokete uygun xenon far yok, başka soketlerden uydurulabiliyor sanırım. Ama asıl problem perde, halojenlerin perdesi xenonlardan farklı kısalarınız normalden daha parlak olabilir.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

sizin kullandığınız araçlardaki ampul tipi benim hyundai ix35 ile aynı. xenon set aldım ve kendim taktım. aydınlatma eskisine oranla %50 falan arttı sanırım. ve kısada selektör yapan da yok. tek sıkıntı ileride merceğinin içinin kararma olasılığı, o da halojenlerde de kararacak zaten, o yüzden çok da önemli değil bence.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

sanırım ampul tipi hır12'ydi.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
          X