Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 insignia

Herkeze selam lar yeni kasa insignia 19 bg araba var eskiden 180 vardı değiştirdim ama ona bakarak sanki bana ağır kaldı şimdi pedal tepki cihazır diye birşey var tam adını bilmiyorum arabaya nefis bi prokem verebilir zararı olurmu öneren bilen varsa aydınlatır beni teşekkür ederim herkeze

Ynt: 2014 insignia

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
    Herkeze selam lar yeni kasa insignia 19 bg araba var eskiden 180 vardı değiştirdim ama ona bakarak sanki bana ağır kaldı şimdi pedal tepki cihazır diye birşey var tam adını bilmiyorum arabaya nefis bi prokem verebilir zararı olurmu öneren bilen varsa aydınlatır beni teşekkür ederim herkeze

dknow

Yorum

Özür dilerim tel den yazdigimdan telefon arasıra kendi yazıyor pedal tepki cihazı dedikleri aleti sordum nasıldır sıfır 170 bg insignia var bana biraz yavaş geldi zarar vermiyecek bi öneriniz varmı eskiden 180 bg vardı odaha canlıyı sanki tekrar kusura bakmayın telefon azizligi

Yorum

Sprentbooster arac tepkisini iyilestiriyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sprintbooster bende var aylar önce aldım bir vakit bulamadım taktıracak kendimde yapmayı bilmiyorum öyle bagajda gezdiriyorum henüz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sizce araca bi zararı varmı ilerde garanti den çıkma durumu nedir zorlamayı motor kaldırır mı sizce

Yorum

Motoru zorlama yok, gaz kelebeğinin daha seri çalışmasını sağlıyor, tüv onaylı, garantiden yana sıkıntı olmaz

Yorum

Elinde olan kullanmayan arkadaş varsa görüşelim alabilirim yada sıfır fiyat bilen varmı

Yorum

İşleniyor...
                X