Herkeze selam lar yeni kasa insignia 19 bg araba var eskiden 180 vardı değiştirdim ama ona bakarak sanki bana ağır kaldı şimdi pedal tepki cihazır diye birşey var tam adını bilmiyorum arabaya nefis bi prokem verebilir zararı olurmu öneren bilen varsa aydınlatır beni teşekkür ederim herkeze
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 insignia
Collapse
X
-
Ynt: 2014 insignia
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışHerkeze selam lar yeni kasa insignia 19 bg araba var eskiden 180 vardı değiştirdim ama ona bakarak sanki bana ağır kaldı şimdi pedal tepki cihazır diye birşey var tam adını bilmiyorum arabaya nefis bi prokem verebilir zararı olurmu öneren bilen varsa aydınlatır beni teşekkür ederim herkeze
dknow
-
Özür dilerim tel den yazdigimdan telefon arasıra kendi yazıyor pedal tepki cihazı dedikleri aleti sordum nasıldır sıfır 170 bg insignia var bana biraz yavaş geldi zarar vermiyecek bi öneriniz varmı eskiden 180 bg vardı odaha canlıyı sanki tekrar kusura bakmayın telefon azizligi
Yorum
-
Sprintbooster bende var aylar önce aldım bir vakit bulamadım taktıracak kendimde yapmayı bilmiyorum öyle bagajda gezdiriyorum henüz
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum