Öncelikle hoş geldiniz.
Araçlarımızın piyasasını sık sık sahibinden.com'dan takip ederim. Stil paket var mı 63.000,00TL'lik araçta. Eğer yoksa bence yine benzer km'de bir önceki kasa stil paketli hatta üstüne bir de sunroof paketli 60-63.000,00TL bandında bulabileceğiniz düşünüyorum. Bizim araçların keyfi afl ile çıkıyor özellikle gece yolculuklarında.
Yakıt ise basmadığınız zaman gerçekten çok az yaktığını (segmentine göre) söyleyebilirim. Örnek verecek olursam ortalama 100-110km ile yaklaşık 200km'lik yolu 5.2lt ile tamamladım bir çok kez. Ancak otoban kullanımına çıktığımda bu yol ile birlikte değer 6,5 oluyor ki bence bu da gayet makul bir değer.
Ayrıca belirtmek isterim bizim araçları gerçekten öldürmek için özellikle bayi ve galeriler ciddi çaba sarf ediyor. Geçenlerde 44.000km olan aracımı Eskişehir Alpata'ya götürmüştüm (45.000km bakımı için). O arada firmanın ikinci el departmanında çalışan arkadaşa "takasa girersem benim arabayı kaça sayarsınız" dediğimde bana cevabı hakaret gibi "senin araç en fazla 52.000,00TL eder" şeklindeydi. Yani şunu demek istiyorum, adamlar kendi sattıkları malı bu kadar öldürdükten sonra insanların neden volksvagene yöneldiğini daha da iyi anladım. Ha bu beni insignia aşkından vaz geçirir mi? ASLA!
teşekkürler bilgi için.. bakım ücretleri ne kadar öğrenebilir miyim...
Yorum