Herkese merhabalar. İX35 aracımı satıp insignia almayı düşünüyorum. Kullanıcı arkadaşlardan 1.4 modelle ilgili yorum alabilirseim sevinirim. Özellikle yakıt tüketimi. Bu arada 2013 model yeni kasa temiz kullanılmış insignia 1.4 elegance ne kadar eder sizce..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.4 Edition Elegance
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.4 Edition Elegance
Orjinal yazı sahibi: Pasquale1903Merhaba ben daha birkaç gün önce yeni kasa 2014 1.4 edition elgance fabrikasyon lpg'li aldım
92000 liralık araba kampanya+pazarlık sonucu 80000 TL'ye geldi bence çok keyifli ve konforlu bir araç
Yeni aldığım için henüz yakıt tüketimini test etme şansım olmadı ama yol tutuş,hızlanma konforu gayet başarılı..
2013 lpgsiz araç için 63 çok mu
Yorum
-
günümüzde 60 bine polo ve yine 60 bine clio satılırken bence bu araçlar nimet. bedava.. fiyatı ne olursa olsun türkiyede 2. elde insignialar bedavaya satılıyor diğer araçlarla kıyaslayınca2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Elde kalan sıfır km 2013 model 1.4 turboları en son 68-69 bine veriyorlardı. Hatta stil paketlileri 72 bin lira civarıydı. Her ne kadar ikinci el piyasasını bilmesem de 15000 km için 63000 TL bana azıcık fazla geldi. Piyasayı takip eden arkadaşlar daha doğru yorumlarda bulunacaklardır.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: steangünümüzde 60 bine polo ve yine 60 bine clio satılırken bence bu araçlar nimet. bedava.. fiyatı ne olursa olsun türkiyede 2. elde insignialar bedavaya satılıyor diğer araçlarla kıyaslayınca
Yorum
-
Öncelikle hoş geldiniz.
Araçlarımızın piyasasını sık sık sahibinden.com'dan takip ederim. Stil paket var mı 63.000,00TL'lik araçta. Eğer yoksa bence yine benzer km'de bir önceki kasa stil paketli hatta üstüne bir de sunroof paketli 60-63.000,00TL bandında bulabileceğiniz düşünüyorum. Bizim araçların keyfi afl ile çıkıyor özellikle gece yolculuklarında.
Yakıt ise basmadığınız zaman gerçekten çok az yaktığını (segmentine göre) söyleyebilirim. Örnek verecek olursam ortalama 100-110km ile yaklaşık 200km'lik yolu 5.2lt ile tamamladım bir çok kez. Ancak otoban kullanımına çıktığımda bu yol ile birlikte değer 6,5 oluyor ki bence bu da gayet makul bir değer.
Ayrıca belirtmek isterim bizim araçları gerçekten öldürmek için özellikle bayi ve galeriler ciddi çaba sarf ediyor. Geçenlerde 44.000km olan aracımı Eskişehir Alpata'ya götürmüştüm (45.000km bakımı için). O arada firmanın ikinci el departmanında çalışan arkadaşa "takasa girersem benim arabayı kaça sayarsınız" dediğimde bana cevabı hakaret gibi "senin araç en fazla 52.000,00TL eder" şeklindeydi. Yani şunu demek istiyorum, adamlar kendi sattıkları malı bu kadar öldürdükten sonra insanların neden volksvagene yöneldiğini daha da iyi anladım. Ha bu beni insignia aşkından vaz geçirir mi? ASLA!2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pasquale1903Merhaba ben daha birkaç gün önce yeni kasa 2014 1.4 edition elgance fabrikasyon lpg'li aldım
92000 liralık araba kampanya+pazarlık sonucu 80000 TL'ye geldi bence çok keyifli ve konforlu bir araç
Yeni aldığım için henüz yakıt tüketimini test etme şansım olmadı ama yol tutuş,hızlanma konforu gayet başarılı..MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pasquale1903Orjinal yazı sahibi: bilgecemOrjinal yazı sahibi: Pasquale1903Merhaba ben daha birkaç gün önce yeni kasa 2014 1.4 edition elgance fabrikasyon lpg'li aldım
Yeni aldığım için henüz yakıt tüketimini test etme şansım olmadı ama yol tutuş,hızlanma konforu gayet başarılı..
tüketim verilerini paylaşırsanız sevinirizMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum