Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sınıfında Lider Ama ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sınıfında Lider Ama ??

Sınıfında lider amaa
    Passat B8 Sürüşü nasıl?

Yeni Passat ile Sardinya Adası’nın virajlı yollarında yaklaşık 100 km’lik bir yolculuk yaptım. Bu süre zarfında 1.4 TSI ACT benzinli motor ve 2.0 litre dizel modellerini deneme fırsatı yakaladım. 1.4 TSI ve düz vites bileşimi performansı ile göz dolduruyor. Her devirde istekli bir hızlanma yaşatıyor. ACT teknolojisi ihtiyaç duyulmadığında silindirlerin ikisinin supaplarını kapatıyor. Bu sayede yakıt ekonomisi sağlıyor. Ancak test parkurumuzda sıkışık trafik veya düz yol ortamları yaşamadığımız için bu sistemin avantajını çok da görmedik. 2.0 dizel versiyon ise DSG ile başarılı bir birlikteliğe sahip. Bu modelde 6 kademeli DSG kullanılırken diğer versiyonlarda 7 kademeli DSG görev yapıyor. Açıkçası 6 kademeli DSG vites geçişleri ile daha konforlu bir şanzıman. Aracın sürüş dinamikleri eskisine göre geliştirilmiş. Artık karşımızda daha iyi yol tutan bir Passat var. Bu konuda
    Bu konuda Opel Insignia’ya kafa tutacağa benziyor. Yeni direksiyonun geri bildirimleri ve hissi başarılı. Konfor ise eski modelle benzer düzeyde tutulmuş. Ancak Sardinya Adası’nın asfalt kaplamasının da iyi olması bu izlenimi yaratmış olabilir. En iyisi bu konuda Türkiye’de gerçekleştireceğimiz testi beklemek. İç mekanda VW tasarımcıları yine tutucu kalmış. Eski modele teknolojik ekipmanlar eklenmiş gibi duruyor. Opsiyonel olan dijital ön gösterge çok şık görünüyor. Malzeme kalitesi ise alıştığımız Passat ayarında. Aracın fiyatlandırmasına bakacak olursak giriş modellerinin uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak donanım arttıkça fiyatlar da ciddi anlamda artmaya başlıyor. DSG farkının ise 13 bin TL’yi bulması otomatik hayali kuranları üzecektir.
    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Ynt: Sınıfında Lider Ama ??

Araba değişiminde yeni kasa passat düşünüyordum.Ama donanımlı bir 1.4 TSI DSG li 130 civarına gelince vazgeçtim.Bana 5.20i daha doğru geldi tabi fiyat farkıda fazla ama sonuçta BMW için değer diye düşünüyorum.Umarım yanılmamışımdır
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

5 Serisi dünya döndükçe passatın üstündedir
      İyi seçim yaptınız

Not: Ben Passat hybrid (Passat GTE) versiyonunu merak ediyorum 1.4 TSI + elektrik yanlış hatırlamıyorsam (210hp 400 nm ,0-100 7 sn ,tüketim 2 lt)

Yorum

Bizde Passat 1.6 tdi 120bg highline DSG + Panoramik Cam + Aktif Şasi Kontrolü + Otomatik Park Etme vs gidiyor dediğinziz gibi yaklaşık 130 a denk geliyor evet ama yakıt tüketimi cidden çok iyi..

CLA ve CC tercihlerimizde vardı
        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

kim ne derse desin önü ve yandan araba iğrenç görünüyor... içi hala aynı değişen hiçbir şey yok... ordan burdan derleme toplama olmuş
          F30 Sport+

Yorum

Yeni nesil gösterge ekranı olmazsa olmaz bence onu da eklerseniz 140 ı geçecek.Bu kadar para ödeyipte 0-100 hızlanması 10 sn nin üstünde olan bir araç bana doğru gelmedi.Bu yüzden 1.4 daha cazip gelmişti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
              Yeni nesil gösterge ekranı olmazsa olmaz bence onu da eklerseniz 140 ı geçecek.Bu kadar para ödeyipte 0-100 hızlanması 10 sn nin üstünde olan bir araç bana doğru gelmedi.Bu yüzden 1.4 daha cazip gelmişti.
              1.4 ünde verileri öyle aman aman değil ki:S bence kötünün iyisi
              F30 Sport+

Yorum

Bu fiyatlara CLA düşünürüm. Passat kim ya???
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Orjinal yazı sahibi: always33
                  1.4 ünde verileri öyle aman aman değil ki:S bence kötünün iyisi
                  1,6 dizele göre iyi olduğu kesin.Arada da fazla fiyat farkı yok.Bence bu araçların 20 bin lira fiyat fazlalığı var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
                    Sınıfında lider amaa
                    Passat B8 Sürüşü nasıl?

Yeni Passat ile Sardinya Adası’nın virajlı yollarında yaklaşık 100 km’lik bir yolculuk yaptım. Bu süre zarfında 1.4 TSI ACT benzinli motor ve 2.0 litre dizel modellerini deneme fırsatı yakaladım. 1.4 TSI ve düz vites bileşimi performansı ile göz dolduruyor. Her devirde istekli bir hızlanma yaşatıyor. ACT teknolojisi ihtiyaç duyulmadığında silindirlerin ikisinin supaplarını kapatıyor. Bu sayede yakıt ekonomisi sağlıyor. Ancak test parkurumuzda sıkışık trafik veya düz yol ortamları yaşamadığımız için bu sistemin avantajını çok da görmedik. 2.0 dizel versiyon ise DSG ile başarılı bir birlikteliğe sahip. Bu modelde 6 kademeli DSG kullanılırken diğer versiyonlarda 7 kademeli DSG görev yapıyor. Açıkçası 6 kademeli DSG vites geçişleri ile daha konforlu bir şanzıman. Aracın sürüş dinamikleri eskisine göre geliştirilmiş. Artık karşımızda daha iyi yol tutan bir Passat var. Bu konuda
                    Bu konuda Opel Insignia’ya kafa tutacağa benziyor. Yeni direksiyonun geri bildirimleri ve hissi başarılı. Konfor ise eski modelle benzer düzeyde tutulmuş. Ancak Sardinya Adası’nın asfalt kaplamasının da iyi olması bu izlenimi yaratmış olabilir. En iyisi bu konuda Türkiye’de gerçekleştireceğimiz testi beklemek. İç mekanda VW tasarımcıları yine tutucu kalmış. Eski modele teknolojik ekipmanlar eklenmiş gibi duruyor. Opsiyonel olan dijital ön gösterge çok şık görünüyor. Malzeme kalitesi ise alıştığımız Passat ayarında. Aracın fiyatlandırmasına bakacak olursak giriş modellerinin uygun fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak donanım arttıkça fiyatlar da ciddi anlamda artmaya başlıyor. DSG farkının ise 13 bin TL’yi bulması otomatik hayali kuranları üzecektir.
                    boşver bunları yaver, passat felan hikaye o paralara o araç haketmiyor. japonyadan geldim, bir ara görüşelim geçen konuştuğumuz gibi insigniayı sattıysan BMW veya yıldızdan başkası sana yaramaz. babanı kandıramadın herhalde benim arabayı gel götür biraz babanla gezersiniz o ara kandırırsın
                    2015 leon fr

Yorum

Sattık abi 1 ay oldu.Ben kullandim abi ama beğmenmedim açıkçası 3.16i ( o da 10 km yani sadece). CLA a sınıfı A'nın sedanı gibi geldi 140 bin tl sadeceye markaya veriliyor. Aslında ipler bende ben karar verdim passata önceliği yakıt ve 2. Ele verdiğimizden dolayı passat dedik. Birde şöyle bişi var dijital ekran 7 ve + bi ek vardi 7000 tl e geliyo bence gereksiz birşey. CC kasa değişmeseydi yakıttan feragat edip dolu birşey alabilirdikte.. Görüselim abi en kisa zamanda

Yorum

Siz arabayı beğendikten sonra gerisi boş.Beğendiğiniz aracı alıp binmenin keyfi çok başka ,ne mutlu .Şimdiden hayırlı ,uğurlu olsun.Bence o ekranı alın pişman olmazsınız

Yorum

130 bin tl ve passat
                          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Malum bütün arabalar pahalı.Ortalama donanimdaki bir yeni fiat linea 50bin olduğunu düşünürsek.Full donanimdaki passat in 130 olması beklenir.

Yorum

F10 5.20i ismi bile yeter benim gözümde Fakat karar sizin hayırlı olsun
                              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X