Bi sıkıntı olmasın araçta, pek hayra alamet değil gibi... Geçmiş kayıtları vardır serviste, isteyip bi inceleseniz. BMW de olsa sıkıntılı araçlar çıkabiliyor banttan. Ses işinden pek anlamam ama risk almaya değer mi pek emin değilim. Aracım İnfinity var, tercih sebebimdi ama çok mu fark etti derseniz oa kadar da değil derim. Ses net falan, daha güçlü, işte o kadar benim ses bilgim Ama risk almayın, inceleyip emin olun servis kayıtlarını derim...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bakalım ,yarın detaylı inceliyeceğim.Koluman sorunlu araç almaz diye biliyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Artık şu araba işine bir nokt koymak istiyorum
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Hayırlısı o zaman Benim de aklımdan CLA geçiyor ama bakalım, kısmet. Küçük gibi biraz, rahat edebilir miyiz bilemiyorum.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bakalım ,yarın detaylı inceliyeceğim.Koluman sorunlu araç almaz diye biliyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Artık şu araba işine bir nokt koymak istiyorum
Sirket araci olabilir.... ama araba sorunsuzsa bence mantikli...
Çok şükür araç işi bitti.Aracı sorunsuz olarak teslim aldık.Koluman hizmeti ile BMW aldık
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Yorum