Ben çok memnunum aracın herşeyinden
Insigniadan sonra binilecek araç 5.20 ister dizel,ister benzinli
M paket koltuklardan dolayı bize uymadı,genelde uzun yol yapıyorum çünkü,saatlerce oturunca mezar gibi gelir bana o yandaki destekler
mercedes ile bmw arasında karar vermek lazım bu sizin alacağınız araçtan ne beklediğinizle alakalı bence. mercedes konforu fazla sportifliği az sağlam arabadır ama bmw de sürücü aracı yapar keyif ve sportifliği fazla araçlardır. ama bmw narindir arıza ihtimali yüksektir.
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Beyaz Renk içi Krem bi a5 öneririm imkanınız varsada 2013 2014
benim görüşüm bmwlerde yeni modellerde 3 serisi 5 serisi okadar çok birbirine benziyoki arka lambalarının ledlerinden anlaşılıyo geceleri ne olduğu illaki 5 serisi daha kalıplı filan ancak ben olsam almazdım.
ama audi a5 a7 gibi arabaların ben burdayım değişi bi farklı hiç sürmedim kullanmadım iki aracıda ancak audi aradığınız segmentte daha iyi geliyor.
M paket koltuklardan dolayı bize uymadı,genelde uzun yol yapıyorum çünkü,saatlerce oturunca mezar gibi gelir bana o yandaki destekler
Aracınızda şu da olsaydı keşke dediğiniz,ya da sizce bu kasada olmazsa olmaz olanlar nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
mercedes ile bmw arasında karar vermek lazım bu sizin alacağınız araçtan ne beklediğinizle alakalı bence. mercedes konforu fazla sportifliği az sağlam arabadır ama bmw de sürücü aracı yapar keyif ve sportifliği fazla araçlardır. ama bmw narindir arıza ihtimali yüksektir.
Yeni E serisi görüntü olarak sanki aşırı ağır gibi,E coupe yi çok araştırdım.Uygun fiyata denk gelirse o da düşünülebilir.Yıl sonu kampanyalarında BMW daha cezbedici olabiliyor.Sağlamlıkla ilgili umarım yanılıyorsunuzdur
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Babam için ilk baharda E180 ve 520 i almak üzere yoğun bir araştırma yapmıştım. Sonuç olarak 5 serisini yakıt, performans ve donanım olarak daha tatminkar bulduğumuz için 2014 520i premium + comfort paket aldık. Araç teknolojik olarak çok iyi. 2 kez uzun yola çıkma fırsatım da oldu, yüksek hızlar da insignia kadar güven vermiyor. Bunda 225 55 17 lastiklerin payı büyük. 35 yaşında bir 5 serisi alacak olsam bu kesinlikle M paket olurdu. Premium + comfort paket kesinlikle olmazsa olmaz bu araç için. Bunlar olmadan araç E segmenti donanımını karşılamıyor bence.
Babam için çok önemli değildi ancak sizin için Harman Kardon ses sisteminide şiddetle tavsiye ederim.
Diğer yandan aracın içinin bej olmasını istediğinizi okudum, ozaman size bir diğer tavsiyem M paket değil de Luxury paket ile bej deri yada benim en çok beğendiğim taba renkli iç döşeme tercih etmeniz. Luxury paketli bir 5 serisi de en az M paket kadar dikkat çekici ve prestijli bir görünüme sahip. Dilerseniz E serisi ile ilgilide fikirlerimi yazabilirim. Şimdiden 5 seriniz hayırlı olsun
Aracınızda şu da olsaydı keşke dediğiniz,ya da sizce bu kasada olmazsa olmaz olanlar nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim.
mümkünse Harman kardon,yada hifi müzik sistemi.Ayrıca navigasyon ve 18 inch jantlar,premium paket olursa vakumlu kapılar ve hayalet göstergeler geliyor.
Yorum