Merhaba, 1.4 turbo ile 3.senemize gireceğiz.Daha önce ötelediğim araç değişiminin artık sonuna geldik.Her konuda çok iyi destek aldığım sizlerden yorumlarınızı bekliyorum.İşlerimdeki hareketlilik sebebi ve bunun sonucu olarak ta ,kullandığım arabayı bir basamak ta yükseltmem gerekiyor.BMW 5,mercedes E(e coupe de olabilir),audi a5 derken artık sona geldim gibi.Yorumumlarınızı ve sıfır yada 2. el yönlendirmenizi bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 5.20İ almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?
Collapse
X
-
Ynt: 2014 5.20İ almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?
5.20 i gayet güzel, kullanırken keyif aldığım bir araç, tavsiye ederim, bir hafta kadar kullanma fırsatım oldu , memnun kaldımESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
-
Abi zaten M Paket olmazsa olmazım.Fakat bir türlü iç döşemesi krem rengi olan bir aracım olmadı.M paket olunca açık renk iç döşeme olmuyor.Bu yüzden çelişki deyim.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
m paket 5 20i tavsiye ederim e serisinin,180 i,biraz yavaş kalır,e alıcaksanız e250 öneririm.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
E Serisi daha sık görünüyor is ortamı için bence daha klas bir arac2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Yorumlarinizdan doğru yılda olduğumu anlıyorum. O zaman en donanımlı ve en ucuzu bulmak lazım .bayiler deri döşeme ,m paket,comfort+premium 199 kadar fiyatı çıkarttı.ikinci el m paketler de 180 civarı.aralık için kampanya bekliyorlarmis.Haftaya son noktayı koyacağız gibi.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Gökhan bmw ye dava aciyorsun o ne olacak2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
Yorum