Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSIGNIA ALACAĞIM KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM !!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSIGNIA ALACAĞIM KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM !!

@genc_avcı kardeş çok doğru söylüyor
    Şu, imzamda olan araç iki ayrı sefer ilana çıktı, ilkinde 75 bin yazdılar,satılmadı.
    İkincide 69.750 TL yazdılar, yirmi gün de öyle durdu, satılmadı.
    İlanın yayınlanma süresi bitmek üzere iken ben gittim, 66 bin TL'ye aldım, geldim.
    Usuldendir, ikinci el araç alınca içi-dış komple kuaför ve boya koruma yaptırırım.
    Arabayı sabah kuaföre bıraktım, akşam almaya gittim; arkadaş dedi ki 'Ağabey arabayı satar mısın?'
    Yeni aldım, niye satayım deyince 'sen başka bulursun bunu bana ver, 75 bin veririm' demez mi
    Yok kardeşim dedim, ben satmak için almadım, bir süre binerim, sonra bakarız dedim.
    Anlatmak istediğim şu ki 'al denilen mal' nedense murdar oluyor; biri alıp gidince aklın başına
    geliyor, olay bundan ibaret

Yorum

Arkadaşlar selam. Cosmo araç bakıyorum ancak ruhsatlarında Limousine yazıyor. cosmo yazmıyor. Bilgisi olan var mı? Ayrıca Navigasyon paketi olmayan araçlarda geri görüş kamerası olmuyor ancak takıldığında bu sistem adapte edilebiliyor mu? teşekkürler..

Yorum

Şaman Bey,
        Keşke 75.000 Tl. satsaymışsınız.

Yorum

1 yıl önce 2011 model az km li beyaz temiz ve cosmo bir insignia yı 50000 tl altında bulamamıştım 50.000 tl ye bulduğum aracıda ben gidene kadar satmışlardı. Paranız hazır şekilde beklerseniz illaki daha hesaplısını bulabilirsiniz ama ne zaman bulursunuz soru işareti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
            1 yıl önce 2011 model az km li beyaz temiz ve cosmo bir insignia yı 50000 tl altında bulamamıştım 50.000 tl ye bulduğum aracıda ben gidene kadar satmışlardı. Paranız hazır şekilde beklerseniz illaki daha hesaplısını bulabilirsiniz ama ne zaman bulursunuz soru işareti
            param hazır halde beklemeye karar verdim zaten satanlar hakikaten piyasayı yükseltmeye çalışsalarda eninde sonunda fiyatlarını düşecekler birde adamlar boyasız temiz yazıyor telefon açıp soruyorsun 3-4 adet boyalı değişen parça sayıyor :X
            2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
              Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Muadil araç diyorsunuz verdiginiz örnek toros.. ben insignianın yarısı etmeyicek araç diyince akliniza toros geldi sanırım.. 50 000 TL nin altinda satilan cosmo bir insignia ya temiz degildir yada bir sikintisi vardır.. genc avci siz ne kadar istemiştimiz aracınıza..
              Hocam, muadil araç diyerek verdiğim örnek toros değil. Mesajıma tekrar bakarsanız iki tane İnsignia örneği verdiğimi göreceksiniz. Siz eder-değer dengesinde başka markaların İnsignianın yarısı kadar etmediği halde üst fiyattan gittiğini belirttiğiniz için toros örneğini verdim. Yani her marka- model aracın piyasası değerine göre değil talebe göre şekilleniyor. Açıklamayı bile açıklamak durumunda kaldım. Bu arada EVET toros bence İnsignianın yarısı etmeyecek bir arabadır. Bindiğim için biliyorum. Sizin için yarısı ve ya daha fazlası eder mi bilemicem.
              Mart ayında İnsigniamı alırken 2010-2011 model cosmo İnsignialar ( temizinden bahsediyorum) 45-47 bin arasındaydı.
              Kocaeliden 2010 model cosmo için 43.500 Tl., Tokattan 2011 model cosmo için 47.000 Tl. fiyat almıştım.
              İkisi de beyaz renkti. Km. hatırlamıyorum fakat 25.000 km. civarıydı. 3-4 aydır piyasa arttı doğrudur, fakat; 6 ay önce 2011 model cosmo - Hadi 2010 diyelim - 47.000 Tl. iken şimdi 53.000 Tl. bana biraz fazla geldi.
              6-8 ay önce 4 yaşında olan araç şu an 5 yaşında sayılır.
              Yukarıdaki fiyatlar benim parama göre fazla. Ben diyorum ki;
              Aynı paraya bir üst model daha az km. araç alınır. Neden aynı paraya örneğin; 2011 model almak varken 2010 model alayım? Sadece acele etmemek lazım.
              Benim aracımı kaçtan satılığa çıkardığımı sormuşsunuz.
              Sanki ben aracıma fahiş bir fiyat istemişim de, buradaki araçların fiyatı fazla diyormuşum gibi bir anlam oluştu.
              Aracımı int. sitelerindeki kendi aracımdan daha temiz olmayan ve daha fazla km.li muadillerinden komik denilecek kadar ucuz bir rakama satılık ettim. Fiyatı 51.000Tl. idi. Sahibindene 52.000 Tl. koymuştum. Şu an bakın 54.000 Tl.den uucuza aynı model İnsignia bulamazsınız.
              Almak istediğim araç satılınca ben de aracımı satmaktan vazgeçtim. Hatta aceleyle çektiğim resimleri bile güncellemedim. Zaten ilanda değil. Laf lafı açarken onu da anlatayım: Aracın camındaki ilanı atmamışım. Bir arkadaş aradı fiyat sordu. Alacağım araç satıldığı için öylesine 54.000 Tl. dedim. Görüştük. 53.000 Tl. anlaştık. Fakat ben gönülsüz olduğum için bir şey olsa da satmasam modundayım. Aracı ustaya götürdük. Çıkışta 52.500 Tl. vereyim dedi. - Baktım anlaştığımız fiyatı kırıyor. Bahaneyi bulmuşum Yok satmıyorum dedim.
              Bir saat sonra tlf. çaldı. Anlaşırız yav nerdesin alacam arabayı dedi. Şehir dışına çıkacam dönüşte ararım dedim. Tabi tekrar aramadım. Çünkü; alacağım araba satılmıştı.
              Uçuk fiyat yazanlara bu anlamda hak veriyorum.
              52.000 tl. ederinin altında diyorsun kalıyor, 54.000 Tl. diyorsun millet almak için sanki sıraya giriyor.
              Uygun fiyat yazınca insanlar. 'Kesin bişey vardır yoksa bu fiyata yazmazdı' diye düşünüyorlar.
              Ehhhh... Bu konuyu da açıklığa kavuşturduk sanırım. Kendi aracıma fahiş fiyat çekip buradakilere pahalı demek gibi bir durum yok.
              Amacım kesinlikle tartışma ortamına girmek değil. Sadece arkadaş için fikrimi belirttim. Siz de uçuk tabirime takılmayın.
              Saygılar.
              Neyse ne yav.. uzatmayalım bir sürü şey yazdım geri sildim gerek yok.. ben sizin aracınızın fiyatını sorarken fahiş fiyat isteyip buradakilere fazla demek istiyorsunuzda demek istemedim.. nerden çıkardınız bunuda anlamadım.. Dediğim gibi fazla uzatmayalım sonra Açıklamayı açıklamak zorunda kalmayasınız.. Dediğiniz gibi bu araçlar ın fiyatı çok uçuk ve fahiş fiyatlar.. normalde ederi 40-45 arası bi şey zaten.. SAYGILAR bizden olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şaman Bey,
                Niye ki? 2011 model, henüz 39 binde arabam.
                ilanda 4 adet 2.8 V6 260 hp 2010 model 100.000 km üzeri yol yapmış arabalar var.
                En ucuzu 92.000 TL, o da full+ 4x4 değil. 75 bine değil 80 bine bile vermem arabamı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                  Şaman Bey,
                  Niye ki? 2011 model, henüz 39 binde arabam.
                  ilanda 4 adet 2.8 V6 260 hp 2010 model 100.000 km üzeri yol yapmış arabalar var.
                  En ucuzu 92.000 TL, o da full+ 4x4 değil. 75 bine değil 80 bine bile vermem arabamı
                  Ne bileyim, anında 9.000 Tl. kazanç cazip geldi.
                  2.0 İnsigniaları hiç takip etmedim. Vergi dezavantajı bu araçlara göz atmayı engelliyor. Aslında bu fiyata bu özelliklerde araç çok iyiymiş. Aracımı sattıktan sonra sizinki gibi bir araç düşünebilirim. Tabi aynı fiyat avantajıyla.

Yorum

Aracı aldım 2011 beyaz 1.6 t cosmo + flexride şasi 35000 de , 54500 tl , çizik boya hiçbirşey yok tertemiz wsh

Fiyat yorumları varmı?

Yorum

Hayırlı olsun .. Güle güle kullanın kazasız belasız keyifli sürüşler.. Fiyat olayına girmeyelim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Fiyat flexi için güzel. Ben düz'ünü 2010 model 49 bin km de 49500' e satmıstım.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı olsun km az araç güzel fiyat güzel güle güle kullanın

Yorum

Teşekkürler inşallah sıkıntı yaşamam ama işte kafamda şöyle bir soru işareti var km orjinal mi Öğreneceğim yer filan da yok herhalde

Yorum

Servisle bir görüşün isterseniz en son servise ne zaman kaç km de gelmiş

Yorum

Direksiyon,vites topuzu,debriyaj pedal lastiği,radyo düğmeleri,koltuk aşıntısı üç aşağı beş yukarı fikir verir.
                                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                                2.0 CDTI
                                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                                X