Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSIGNIA ALACAĞIM KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM !!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSIGNIA ALACAĞIM KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM !!

Merhabala arkadaslar,

Öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. En sonunda Honda Cıvıc aracımı sattım ve 2010-2011 model 1.6T İnsignia COSMO ya alıcı olarak bakmaya başlayabildim ancak şimdi de KM si normal olan araçlar fiyatları uçurmuşlar. Açıkçası bütçem max 54000 TL ve fiyatlar uçukmu normal mi jantlar konusunda kararsızım. Aşağıda 3 araç için özellikleri paylaşacağım sizce hangisini alayım avantaj dezavantajları ne olur fiyatlar nasıl? Yardımlarınızı bekliyorum.

1) 1.6t insignia COSMO 180BG, 33000 km 19'' jant, dvd800, içi bej döşeme, iki parçasında temizlik amaçlı boya var fiyat 56750 TL (2011 model)
    2) 1.6t İnsignia COSMO 180BG, 42000 km, standart COSMO jantları (17'' mi, 18'' mi olduğunu bilmiyorum), dvd800, içi siyah, ön tamponda lokal boya var, fiyat 53000 (2010 model)
    3) 1.6t İnsignia COSMO 180 BG, 56000 km, 19'' jant, dvd800, içi siyah, arka tampon boyalı, fiyat 52000 tl (2010 model)

Üç arabada resimlerde diri durmaktadır. ancak jant konusunda (yakıt, lastik fiyatı vs.) konusunda kararsızım. maad fiyatlar hangisinin uygun veya seçenekler arasında ne olmalı? Cevaplar için sağolun şimdiden
    2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Ynt: İNSIGNIA ALACAĞIM KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM !!

Ayrıca üç araçta beyaz renklidir.

Yorum

Bunlar pazarlık yapılmış hali ise bence üçünün de fiyatı uçuk.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrenacar
        Ayrıca üç araçta beyaz renklidir.
        Beyaz olmazsa olmaz mı?
        Aşağıda linki olan araça bir bakın, 54/55 bin TL'ye alınabilirse güzel bir seçenek olabilir.
        Bu renk (bej) nadir bulunuyor
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89694279/detay

Yorum

Araçların linklerini kopyala yapıştır yaparsanız daha net biseyler söyleyebiliriz.. Fiyat konusuna gelincede uçuk olan birsey yok.. piyasada insignia nın yarısı etmeyecek her açıdan bir çok araca ne fiyat istiyorlar.. biliyorsunuz.. Dedigim gibi araçların linklerini paylasın ona göre yorum yapalım

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu araba da çok temiz, ayrıca Flexride şasi var, hem de beyaz
            Pazarlıkla 52/53 bine alınır gibi duruyor
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87789493/detay

Yorum

Geçen ay 18.000 km. 2012 model flex şaseli İnsignia 55.000 Tl. ye satıldı.
              2012 model 160 bg. 30.000 km. İnsignia almak için aracımı satılık etmiştim. Fakat ben aracımı satmadan araç satıldı.
              Takip ettiğim iki araca da yetişemedim. Bu araçlara göre yukarıdaki fiyatlar uçuk. Uçukluk hesaplaması yaparken İnsigniayı kendi marka - model muadilleriyle kıyaslamak lazım.
              Yoksa 94 model toros 14.000 Tl. ye satılıyor.
              Bana göre bu fiyatlar şişirme.
              Cosmo almayı düşünüyorsanız flex şaseli alın ve aceleniz yoksa bekleyin.
              Çok cazip fiyata güzel araçlar düşüyor.

Yorum

Bana da fiyatlar çok uçuk geliyor da bakalım hakkımızda hayırlısı ama kişilikten ötürü mü artık yoksa evvelden beri insignia almak istemem den mi bilmiyorum ama biraz aceleciğim üstümde

Bu aracı almak isterim ama fiyatı 52-53' e düşüreceğini hiç zannetmiyorum.

Araç linkleride bunlar;
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83636615/detay
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80733810/detay
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72570512/detay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
                  Geçen ay 18.000 km. 2012 model flex şaseli İnsignia 55.000 Tl. ye satıldı.
                  2012 model 160 bg. 30.000 km. İnsignia almak için aracımı satılık etmiştim. Fakat ben aracımı satmadan araç satıldı.
                  Takip ettiğim iki araca da yetişemedim. Bu araçlara göre yukarıdaki fiyatlar uçuk. Uçukluk hesaplaması yaparken İnsigniayı kendi marka - model muadilleriyle kıyaslamak lazım.
                  Yoksa 94 model toros 14.000 Tl. ye satılıyor.
                  Bana göre bu fiyatlar şişirme.
                  Cosmo almayı düşünüyorsanız flex şaseli alın ve aceleniz yoksa bekleyin.
                  Çok cazip fiyata güzel araçlar düşüyor.
                  Açıkçası bende yetişemedim yoksa 2011 model 30000 km de dvd800 lü bir aça vardı sivas da pazarlık yapmadan 53 bin tl yazıyordu ama yetişemedik. Şimdide araçsız kaldım araç yok adam akıllı olan da uçuk fiyat yazmış

Yorum

Acele etmeyin bence...tam icinize sinen araci bulana kadar bekleyin
                    F30 Sport+

Yorum

Muadil araç diyorsunuz verdiginiz örnek toros.. ben insignianın yarısı etmeyicek araç diyince akliniza toros geldi sanırım.. 50 000 TL nin altinda satilan cosmo bir insignia ya temiz degildir yada bir sikintisi vardır.. genc avci siz ne kadar istemiştimiz aracınıza..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şuan Temiz,dolu bir cosmo,60 bin tlden aşağıya zor bulunur,standart cosmolarda 55 bin tl civarı bilginiz olsun,son 3-4 aydır piyasa bu
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bana da fiyatlar çok uçuk geliyor da bakalım hakkımızda hayırlısı ama kişilikten ötürü mü artık yoksa evvelden beri insignia almak istemem den mi bilmiyorum ama biraz aceleciğim üstümde

Araç linkleride bunlar;
                          Şaman abinin paylaştığı araç için görüşüleblir sonuçta pazarlık sünnettir siz aklınızdaki rakamı söylersiniz olur yada olmaz belkide olur.. orta yol bulunur.. sizin payşatığınız araçlarında hepsi birbirinden güzel sonuçta millet sahibindene yazarken biraz şişirme yapıyor.. fakat rakamlar bir daha söylüyorum UÇUK falan deil uçuk olması için ederinin çok üstünde yazılması gerekir.. yada siz UÇUK kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz.. Dediğim gibi araçlar için arayın konuşun hatta görme imkanı varsa gidin görün sevise ustaya gösterin araç başındada pazarlığınızı yapın.. İnşallah temiz bir araç bulabilirsiniz.. Allah gönlünüze göre versin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44

Araç linkleride bunlar;
                            Şaman abinin paylaştığı araç için görüşüleblir sonuçta pazarlık sünnettir siz aklınızdaki rakamı söylersiniz olur yada olmaz belkide olur.. orta yol bulunur.. sizin payşatığınız araçlarında hepsi birbirinden güzel sonuçta millet sahibindene yazarken biraz şişirme yapıyor.. fakat rakamlar bir daha söylüyorum UÇUK falan deil uçuk olması için ederinin çok üstünde yazılması gerekir.. yada siz UÇUK kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz.. Dediğim gibi araçlar için arayın konuşun hatta görme imkanı varsa gidin görün sevise ustaya gösterin araç başındada pazarlığınızı yapın.. İnşallah temiz bir araç bulabilirsiniz.. Allah gönlünüze göre versin..
                            2011 model 35000 km de, dvd800, sunroof, bej döşeme, sunroof, kapı altı ve sinyal altı ledleri, 19 jant , bagaj spoiler, gibi dolu olan aracı 55000 tl ye sattılar ve araç kazasızdı onu görünce bu rakamlar ister istemez uçuk geliyor. Şimdilik beklemede kalacam gibi görünüyor bakalım hakkımda hayırlısı ama yukarıda verdiğim araçlarla ilgili kimse yorum yapmadı özellikle jant durumunu ve araçların o kadar edeceği hakkında da bir yorum gelmedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                              Muadil araç diyorsunuz verdiginiz örnek toros.. ben insignianın yarısı etmeyicek araç diyince akliniza toros geldi sanırım.. 50 000 TL nin altinda satilan cosmo bir insignia ya temiz degildir yada bir sikintisi vardır.. genc avci siz ne kadar istemiştimiz aracınıza..
                              Hocam, muadil araç diyerek verdiğim örnek toros değil. Mesajıma tekrar bakarsanız iki tane İnsignia örneği verdiğimi göreceksiniz. Siz eder-değer dengesinde başka markaların İnsignianın yarısı kadar etmediği halde üst fiyattan gittiğini belirttiğiniz için toros örneğini verdim. Yani her marka- model aracın piyasası değerine göre değil talebe göre şekilleniyor. Açıklamayı bile açıklamak durumunda kaldım. Bu arada EVET toros bence İnsignianın yarısı etmeyecek bir arabadır. Bindiğim için biliyorum. Sizin için yarısı ve ya daha fazlası eder mi bilemicem.
                              Mart ayında İnsigniamı alırken 2010-2011 model cosmo İnsignialar ( temizinden bahsediyorum) 45-47 bin arasındaydı.
                              Kocaeliden 2010 model cosmo için 43.500 Tl., Tokattan 2011 model cosmo için 47.000 Tl. fiyat almıştım.
                              İkisi de beyaz renkti. Km. hatırlamıyorum fakat 25.000 km. civarıydı. 3-4 aydır piyasa arttı doğrudur, fakat; 6 ay önce 2011 model cosmo - Hadi 2010 diyelim - 47.000 Tl. iken şimdi 53.000 Tl. bana biraz fazla geldi.
                              6-8 ay önce 4 yaşında olan araç şu an 5 yaşında sayılır.
                              Yukarıdaki fiyatlar benim parama göre fazla. Ben diyorum ki;
                              Aynı paraya bir üst model daha az km. araç alınır. Neden aynı paraya örneğin; 2011 model almak varken 2010 model alayım? Sadece acele etmemek lazım.
                              Benim aracımı kaçtan satılığa çıkardığımı sormuşsunuz.
                              Sanki ben aracıma fahiş bir fiyat istemişim de, buradaki araçların fiyatı fazla diyormuşum gibi bir anlam oluştu.
                              Aracımı int. sitelerindeki kendi aracımdan daha temiz olmayan ve daha fazla km.li muadillerinden komik denilecek kadar ucuz bir rakama satılık ettim. Fiyatı 51.000Tl. idi. Sahibindene 52.000 Tl. koymuştum. Şu an bakın 54.000 Tl.den uucuza aynı model İnsignia bulamazsınız.
                              Almak istediğim araç satılınca ben de aracımı satmaktan vazgeçtim. Hatta aceleyle çektiğim resimleri bile güncellemedim. Zaten ilanda değil. Laf lafı açarken onu da anlatayım: Aracın camındaki ilanı atmamışım. Bir arkadaş aradı fiyat sordu. Alacağım araç satıldığı için öylesine 54.000 Tl. dedim. Görüştük. 53.000 Tl. anlaştık. Fakat ben gönülsüz olduğum için bir şey olsa da satmasam modundayım. Aracı ustaya götürdük. Çıkışta 52.500 Tl. vereyim dedi. - Baktım anlaştığımız fiyatı kırıyor. Bahaneyi bulmuşum Yok satmıyorum dedim.
                              Bir saat sonra tlf. çaldı. Anlaşırız yav nerdesin alacam arabayı dedi. Şehir dışına çıkacam dönüşte ararım dedim. Tabi tekrar aramadım. Çünkü; alacağım araba satılmıştı.
                              Uçuk fiyat yazanlara bu anlamda hak veriyorum.
                              52.000 tl. ederinin altında diyorsun kalıyor, 54.000 Tl. diyorsun millet almak için sanki sıraya giriyor.
                              Uygun fiyat yazınca insanlar. 'Kesin bişey vardır yoksa bu fiyata yazmazdı' diye düşünüyorlar.
                              Ehhhh... Bu konuyu da açıklığa kavuşturduk sanırım. Kendi aracıma fahiş fiyat çekip buradakilere pahalı demek gibi bir durum yok.
                              Amacım kesinlikle tartışma ortamına girmek değil. Sadece arkadaş için fikrimi belirttim. Siz de uçuk tabirime takılmayın.
                              Saygılar.

Yorum

İşleniyor...
                              X