Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insignia yag tercihi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel insignia yag tercihi

slm arkadaşlar aracımın yagını değiştirmek istiyorum 1,6 benzin+lpg aracım var gecenlerde hepsi burada com mobil 1 0 40w tam sentedik yag aldım ama yorumlarda kafam karışdı antalya gıbı sıcak bölgelerde yag yakma ve eksıltme olayı olurmu yardımlarınız için şimdiden tşklr.

Ynt: opel insignia yag tercihi

bilgisi olan yokmu arkadaşlar

Yorum

0/30 yada 5/30 tavsiye ediliyor..

Yorum

tşklr hasan bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat kutluay
          tşklr hasan bey

Yorum

Merhaba..

Geçtiğimiz yaz Antalya'dan Bodrum'a tatile gittigimde Araç yağ eksik uyarisi verdi halbuki daha yağ değışiµine 1000Km 'den fazla vardı.Neyse motora zarar vermeyelim diye hemen ilk benzincide yaklaşık 1LT yag ekelyip yola devam ettim..Sonra site içerisinde bu yaşadığımı paylaştım ve yağ eksiltmenin bizim araçlar için normal olduğu söylendi ve Mobil-1 0-40 ESP önerildi ve internetten alıp kullanmaya başladım..Bu tam viskozite olduğu için ozellikle 1.6t motorlar eksiltme yapmıyormüş..Bakalım şu an deniyorum..Sonucunu burada paylaşirım
            2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

bende 0 40 sipariş eddim elime ulaşdı urun ama aractırma yaptıktan sonra geri iddade eddim mobil1 0 40 tam sentedik servis zaten o yag ınce bı yag antalyada sıcak ıklım sartları oldugu ıcın yag eksiltme çok oluyo dedı 5 30 kulanın dedıler bende mobil1 esp 5 30 siparişi vercem ama bıde bızım raçlar 4,5 litre konulması gerekıyomus yag filitresi değiştikden sonra ben mobil1 esp 0 30 kulansam bı sıkıntı çıkmaz dıye düşününyorum.

Yorum

Mobil -1 Markası en zor şartlarda bile kullanilan iddialı bir yağ.. Antalya ne kadar sicak olursa olsun sonuçta ralli aracı gibi her zaman sıkıştirmiyoruz araçlarımizı diye düşünüyorum..Servis elindeki yağın özelliklerine gore tavsiyede bulunuyor.Aslında Mobil 1 0- 40 ESP yağını Insignia araçlar için kullanılmasıni tavsiye ediyor.Üstelik ben yağ eksilttiği zaman servisin koymuş olduğu GM 1 10-30 yağ kullnıyordum..Neyse göreceğiz bakalım bakalım.. )

Yorum

Opel servisi hem kendi yağı koyuyor hemde fatura altına *Orjinal opel parçası değildir, müşterinin bilgisi dahilinde takılmıştır diye not düşüyor. Bu nasıl bir iş rolleyes

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaşlar aracımla anayola çıktıktan 1Km. sonra motor tam ısımamışken yağ eksik uyarısi verdi ..Yazında aynı uyarıyi verdiğınden kafama takıldı..Ertesi gün aracımın motor soğuk ve neredeyse düz park alanında yağ çubuğunun kontrolünü manuel yaptığımda yağ çubuğunun üzerinde 3 çizgi var ve yağ seviyesi ortadaki çubuğun uzerinde idi.Anladığım kadarıyla yağ seviyesi bu durumda normal görünüyor..Yanıliyormuyum?Aracımda Mobil -1 0-40 esp kullanıyorum..Acaba motor yağ uyarısı veren müşür'den mi kaynaklanan bir sorun mu var acaba? Aracın yağ değişimi yapılalı henüz 4000Km. oldu.. Yazında bodrumda aynı uyarıyi vermiş bende ilk benzinci de 1 lt yağ eklemiştim ( GM yağ vardı..)Acaba o zamanda anlık bir uyarı mı vermıştı araç..
                    Deneyimi olan arkadaşlardan bilgi talep ediyorum..

Yorum

İşleniyor...
                    X