hayırlı akşamlar insigniamızın en ekonomik olduğu hız ve vites hangisidir kimisi 70 km 5 vites kimisi 90 km 6 vites kimiside 4 vites 70 diyo diğer sitelerde sizlerinde görüşlerinizi alabilirmiyim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA 1.4
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA 1.4
6. vites genel de ekonomi vitesi olarak bilinir ama bilemiyorum. En az hangisi yaktırır bilemem ama bence en mantıklısı 6. vites 90-110 arasıdır. 70km ile aynı bile yaksa pek mantıklı değil 70 km hızla gitmek Bitmez o yol. Ben uzun yolda 6. vites 100-130 arası kullanıyorum. Genelde 130'a sabitleyip kullanıyorum otobanlarda. Gayet de az yakıyor diyebilirim. Belki 90'la daha az yakar ama süre farkına değer mi bilemiyorum. Kasar beni. 4.5. vitesle ekonomi yapıldığı şimdi sizden duydum.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Ynt: İNSİGNİA 1.4
Ya arkadaşlar bu insignia cd 400 navigasyonlarda dijital hız göstergesini navigasyon ekranına aktarıyorduk, bu işlem nasıldı? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim, 3 gündür uğraşıyorum bir türlü bulamadım. Şimdiden teşekkürler
Yorum
Yorum