Yalnız aracı kullanırken birşeyi dikkatimi çekti direksiyonda titreme var, neden olabilir, balanstan gibi gelmedi bana, 19 jant Goodyear lastik var araçta
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yalnız aracı kullanırken birşeyi dikkatimi çekti direksiyonda titreme var, neden olabilir, balanstan gibi gelmedi bana, 19 jant Goodyear lastik var araçta
Çok teşekkür ederim, bugün itibariyle aracı satın almış bulunuyorum.
Titreme nispeten yüksek süratlerde oluyor, bugün aracı 200 km kadar kullandım, sonradan farkettiğim kadarıyla titreme direksiyonda değil sanki aracın tümünde gibi, araç titrersen otomatikman direksiyon da titriyor bunu eşim kullanırken sağ koltuğa oturduğumda farkettim.
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Otomatik şanzıman nispeten hantallaştırmış aracı ama rahatlığı güzel
Vites geçişlerini pek beğenmedim, olması gerekenden fazla hissettiriyor, bir aydır arabam olmadığından kiralık BMW ve mercedese biniyordum, belki onların şanzımanının rahatlığını arıyorumdur
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu araç BMW 3,16 veya Mercedes B,cla ve gla dan daha fazla kullanım zevki veriyor, yeni c180 i bunun dışında tutuyorum
Hasan kardeş, ben de dediğin gibi düşündüm sert bir çukura falan girdi de jantlar mı yakıldı diye ama ne lastiklerde görülen bir hasar var ne de jantlarda, aksine jantlarda ufacık bir çizik bile yok. Aracın jantları stil paketle gelen orijinal 19 luk jantlar.
Sence arka lastiklerdeki balanssızlık bu titremeye neden olabilir mi yani, oraya mı yoğunlaşmak lazım acaba
Hasan kardeş, ben de dediğin gibi düşündüm sert bir çukura falan girdi de jantlar mı yakıldı diye ama ne lastiklerde görülen bir hasar var ne de jantlarda, aksine jantlarda ufacık bir çizik bile yok. Aracın jantları stil paketle gelen orijinal 19 luk jantlar.
Sence arka lastiklerdeki balanssızlık bu titremeye neden olabilir mi yani, oraya mı yoğunlaşmak lazım acaba
Eğerki sert bi çukura düşmüşse arka jantlar teki yada çifti yamulmuş olabilir, lastik zarar görmemiş olabilir, yada jant yanulmamış ancak lastiğin telleri kırılmış olabilir, bu jant yamukluğunu yada lastikteki kırıklığı araç üzerinde bakarak anlama şansımız yok, arka lastikler sökülerek balans makinasına girmesi lazım, iyi bir ustaya gitmenizi tavsiye ederim, diğer taraftan 90-130 km/h arası direksiyonda hissedilen titreme ön düzenden, 130 km/h dan sonra kasada hissetiğiniz titremeler arka düzenekten kaynaklanmaktadır...
Yorum