Duyuru

Collapse
No announcement yet.

makyajlı insignia tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: makyajlı insignia tavsiyesi

Yakında f16'ları insignia sahiplerine teslim edecekler sanırım. tsk'dan kaçan kaçana, kesinlikle hak veriyorum bu duruma. geçen hafta bir havacı binbaşı benim araca talip oldu, muhabbet ettik biraz teknik bakımdaymış fırsatını bulsam hiç düşünmem ayrılırım, bu üniformanın onuru kalmadı artık dedi.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı olsun

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        .....fırsatını bulsam hiç düşünmem ayrılırım, bu üniformanın onuru kalmadı artık dedi.
        Konuları güzel bağlıyorsun

Üniformaya onur veren içindeki insandır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih Hocam bir insan yıllarca o üniformaya gönül verip sonra böyle bir laf edebiliyorsa vardır bir bildiği. maaşına kadar söyledi o binbaşı, fena da değilmiş Türkiye şartlarında. hemen hemen bir profesör maaşı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
            Bugün aracın kaporasını verdim, cuma satışı yapılacak, ön tampon ve bagaj kapağındaki iki küçük çizik haricinde bir kusuru yok aracın, umarım mantıklı bir alışveriş yapmışımdır
            hayırlı olsun arabanın fiyatı çok uygun bu kadar zarar ederek niye satmış sahibi anlamadım) siz arabaya iyi baktırın derim
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Teşekkür ederim yarın satış yapılacak, aracın ekspertizi yapıldı . Ön tampon ve bagaj kapağındaki iki ince çizik haricinde birşeyi yok. Aracın sahibi 6 ayda bir araç değiştiren bir abimiz, bu çok yakıyor diye 508 dizel almış şimdi
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                Teşekkür ederim yarın satış yapılacak, aracın ekspertizi yapıldı . Ön tampon ve bagaj kapağındaki
                iki ince çizik haricinde bir şeyi yok.
                O halde hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  .....fırsatını bulsam hiç düşünmem ayrılırım, bu üniformanın onuru kalmadı artık dedi.
                  Konuları güzel bağlıyorsun

Üniformaya onur veren içindeki insandır.

2014'ün en iyi cevabı olsa gerek.

Yorum

hayırlı olsun
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Fatih Hocam bir insan yıllarca o üniformaya gönül verip sonra böyle bir laf edebiliyorsa vardır bir bildiği. maaşına kadar söyledi o binbaşı, fena da değilmiş Türkiye şartlarında. hemen hemen bir profesör maaşı.
                      Doğrusu Üniformayı Maaş için giymemek lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Alakaya maydanoz,gel bize bazı bazı,ben annemi özledim,yaşasın 23 nisan
                        Konunun generallerle,binbaşılarla,orduyla ne alakası var çözemedim adamsapple hocam ,sürekli bir laf söyleme derdindesiniz,neden böyle birşeye bu platformda gerek olduğunu düşünüyorsunuz ? huh
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Benim bahsettiğim subayla konuşma kısmının nesi zorunuza gitti anlamadım ama neyse.
                          Bu konuyu başlatan arkadaşa tsk dan ayrıldığından bahsettiği için de laf edin o zaman. hiç bu konulara girmeden direkt makyajlı insignia konusu da açabilirdi değil mi?

Yorum

Benim bahsettiğim subayla konuşma kısmının nesi zorunuza gitti anlamadım ama neyse.
                            Bu konuyu başlatan arkadaşa tsk dan ayrıldığından bahsettiği için de laf edin o zaman. hiç bu konulara girmeden direkt makyajlı insignia konusu da açabilirdi değil mi?
                            Benim zoruma birşey gitmez,siz olayları çok güzel bağlayarak,farklı olaylara çekiyorsunuz.
                            Hep kinayeli mesajlar,hep bi devleti yönetenlere ateş püskürmeniz,yani bunu yeri burasımıdır?bence değildir
                            Polemik içerecek mesajlardan,siyasi mesajlardan,forum olarak uzak durmakta fayda var
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sayın kingdragon, ben bu aileye 2011 yılından beri üyeyim, fakat bir yıldır yaşadığım yoğun tempo nedeniyle aktif olarak katılamıyorum, gerek yüzyüze gerekse forum üzerinden tanışmış olduğum insanlar var, onlara bu bir yılda hayatımda neler değiştiğini anlatmak için yazdım TSK dan ayrıldığımı sadece
                              Bu arada herkese teşekkürler kısmette yarın yeni insigniamla aranızdayım
                              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Acil foto bekleriz

Yorum

İşleniyor...
                                X