Bizim araçlarda termometre alıcısının yerini bilen var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
termometre alıcısı
Collapse
X
-
Ynt: termometre alıcısı
Orjinal yazı sahibi: zeytinÖn camın oradaki ön kosolun ortsaında üstte. Bildiğim kadarı ile.
termometre kabin dışında bir yerdedir. (eğer dış sıcaklığı ölçen soruluyorsa)InsigniaTEAM
Yorum
-
Yahu konu açılmışken benim termometre bozuldu sanırım. Dış sıcaklık -40 gösteriyo. Sonra da kayboluyo. Buzlanma olabilir dikkat falan diyo. 2-3 haftadır öyle biniyorum. Çok soğuk diye sürekli sıcak üfürüp duruyo. Uzun yola gitmediğim için çok etkilemedi ama uzun yolda sorun olabilir bunaltabilir sanırım. Başına gelen oldu mu acaba. Bu arada FLY montajından sonra oldu. Alakası var mıdır bilmiyorum amaMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmenYahu konu açılmışken benim termometre bozuldu sanırım. Dış sıcaklık -40 gösteriyo. Sonra da kayboluyo. Buzlanma olabilir dikkat falan diyo. 2-3 haftadır öyle biniyorum. Çok soğuk diye sürekli sıcak üfürüp duruyo. Uzun yola gitmediğim için çok etkilemedi ama uzun yolda sorun olabilir bunaltabilir sanırım. Başına gelen oldu mu acaba. Bu arada FLY montajından sonra oldu. Alakası var mıdır bilmiyorum ama
Şimdi çok moda
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55benim benzin bitince akü kutup başını sökücem bakalım işe yarayacak mı? )))
valla hibrid felan bahane, yüzyılın icadı olur bu hahaInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55benim benzin bitince akü kutup başını sökücem bakalım işe yarayacak mı? )))
valla hibrid felan bahane, yüzyılın icadı olur bu hahaF30 Sport+
Yorum
-
Kutup başı işini yaptım tabi yapmazmıyım ilk önce onu yaptım. Daha önce de park sensörleri için yapmıştım. Tectubeliyim yani. Hakikaten çok güzel bişey akü kutup başı meselesi. Bunda işe yaramadı. Servise gidecez artık çaresiz.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Opel'e mail atalım. Yeni modellerde milleti kutup başı ile uğraştırmasınlar.
Sol kapı içine reset düğmesi falan koysunlarda sök tak uğraşmasın millet.
@drdilmen: eski sisteminiz hangisi idi ?2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum