Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti 160hp

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 cdti 160hp

merhaba arkadaşlar, forumda yeni sayılırım ama bayadır okuyodum konuları. öncelikle ben 2.0 cdti 160 lık insignia almayı düşünüyorum ve yılda en az 12000 km şehir içi ve en az 3000km şehirlerarası yol yapıcam. forumda yeteri kadar bilgiye ulaşamadım o yüzden sizlere sorum bu dizel sizce mantıklı olurmu yada 1.6 sidi manuel mi almalıyım. şuan golf 6 lpg li kullanıyorum ama hayalimdeki araba kesinlikle insigina ve kararlıyım. ayrıca dizelin otomatik vitesi nasıl sorun çıkarırmı yada insignia bir vw arabaları kadar sağlamdır diyebilirmiyiz?
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Ynt: 2.0 cdti 160hp

welcome
    Makyajlı kasa daha mantıklı,1.6 sidi cidden güzel bir araç
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Senede 15000km için dizel alınabilir. Bende 2.0 cdti kullanıyorum. 3. yılda 52000 kmde..
      1.6 sidi motor dahi olsa benzinli araçta herzaman aklınızda yakıt olacak. Ancak dizel de nekadar basarsanız basın şehiriçi şehirler arası ortalamanız 9-9,5l max. olacaktır.
      Bu değer benzinli için min. 11 lt' dir. Benzinli insigniamda vardı ordan biliyorum 52 bin km de en ufak bir sıkıntısı olmadı şanzımanda çok şükür. Bilinen bir kronik problemde yok.

Vw arabaları ile kıyaslamışsınız, bu sitede yapılabilecek son karşılaştırma... DSG jettamız vardı geçen yıl 42 bin km de şanzımanı R ve 1. viteste kaçırmaya başlamıştı. Direkt elden çıkarttık...
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Yeni kasa 1.6 CD mantıklı; otomatik olacak ise mecbur 2.0 CDTİ
        İkiside üzmez.
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

İmzamda gördüğünüz aracı kullanıyorum, öncesinde de 1.6 180 sahibiydim. İki aracımda da ciddi hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Şuan ki aracım gördüğünüz gibi TR'ye ilk gelenlerden hatta Flex'de iz bile yok o kadar ilk yani ama sıkıntı yok çok şükür. Bence her iki aracında artı ve eksileri var. Kullanıcısı olarak rahatlıkla 2.0 cdti tavsiye ederim. Otomotaik olduğu için çok az yakıyor diyemem ama hem rahat hem de muadillerine göre ekonomik diyebilirim.

VW ile karşılaştırmanız çok doğal zaten klasik bir "versus" tur Ama VW'ye değmez, İnsignia'dan şaşmayın. Gemi gibi arabadır dabiri caizse

Not: Yazarken sorun yok demiştim ama aklıma geldi AFL sorunu yaşıyorum. Ama anladığım kadarıyla kronik değil ben şanslı(!) azınlıktanım
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

130 hp ile şehirler arası ortalama 27-30 krş civarı yakıyorum. 2011 şubattan bu yana 53.000 km oldu hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.

Yorum

0 arac almayı dusunmuyorsanız sıze dopdolu denecek bır arac verebılırm

2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

herkese cevaplarınız için teşekkür ederim.ikinci el de olabilir ama düşük kilometreli olursa düşünebilirim zaten şimdilik araştırma aşamasındayım. insignia alıp opc kit uygulatma planım var aslında ve bunun yanında bu flexride denen şey olursa süper olacak harbiden. dizel 160 hp en mantıklı geleni şuan için. sahibinden de biturbo ilanlarıda var ve fiyatlar çok yüksek değil. sizce biturbo 195 hp mi mantıklı olur yoksa 160 hp alıp sprint booster ve chip uygulamakmı. çok fazla hız delisi değilim ama basmasam da o güç ayağımın altında olmalı diye düşünüyorum. şehir içi biturbo 40 kuruşu geçermi acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  İmzamda gördüğünüz aracı kullanıyorum, öncesinde de 1.6 180 sahibiydim. İki aracımda da ciddi hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Şuan ki aracım gördüğünüz gibi TR'ye ilk gelenlerden hatta Flex'de iz bile yok o kadar ilk yani ama sıkıntı yok çok şükür. Bence her iki aracında artı ve eksileri var. Kullanıcısı olarak rahatlıkla 2.0 cdti tavsiye ederim. Otomotaik olduğu için çok az yakıyor diyemem ama hem rahat hem de muadillerine göre ekonomik diyebilirim.

VW ile karşılaştırmanız çok doğal zaten klasik bir "versus" tur Ama VW'ye değmez, İnsignia'dan şaşmayın. Gemi gibi arabadır dabiri caizse

Not: Yazarken sorun yok demiştim ama aklıma geldi AFL sorunu yaşıyorum. Ama anladığım kadarıyla kronik değil ben şanslı(!) azınlıktanım
                  aracını harbiden dopdoluymuş 2009 model aracınız o yüzden size soruyorum özellikle aracın kokpitinin ses yaptığı doğrumu birçok forumda böyle şeyler duydumda. bide flexride ve infinity ses sistemi parasına değermi

Yorum

Flexride için değer.Motor sesi diğer dizel araçlardan biraz fazla.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x
                      Orjinal yazı sahibi: Flesius

aracını harbiden dopdoluymuş 2009 model aracınız o yüzden size soruyorum özellikle aracın kokpitinin ses yaptığı doğrumu birçok forumda böyle şeyler duydumda. bide flexride ve infinity ses sistemi parasına değermi
                      Kokpitin ses yaptığı doğru ama çok ses yaptığı doğru değil. Motor sesi beni rahatsız etmiyor ama var evet. Geçenlerde bir arkadaşımız bununla ilgili rahatsızlığını belirtmişti forumda ama açıkçası ben pek anlam veremedim. E 200'de çok çok daha fazla dizel sesi var belirtmek isteriz. İyi tanıdığım ve bolca kullandığım bir araçtır, E 200'den daha azdır ses.

Bir diğer kokpit sesi konusu da gıcırdama. O da var doğrudur ama müzik kapalıyken ve çukurlu yollarda giderken duyacağınız ufak gıcırdamalar var. Uzun yolda gece eşim ve oğlum uyurken tüm sesleri (navigasyon dahil) kapatıyorum ve öyle araç kullanıyorum rahatsız olmasınlar diye. En ufak bir gıcırdama duymadım şu güne kadar Allah şahit. Ama dediğim gibi şehir içi çukurlu yollarda, aramayı çalkalayan yollarda ön döşten gıcırtılar geliyor.

Son olarak rüzgar sesi konusu var. Bu tamamen şehir efsanesi. Araç kendi sınıfının en düşük sürtünme katsayısı rekorunu kırmış bir araç. Yanılmıyorsam 0,21 olmalı. Öyle bir şey yok. Tabi ki 160-180 civarına çıktığınızda A sütunundan bir miktar rüzgar sesi geliyor ama rahatsızlık vermiyor zira oldukça düşük.

Infinity ve Flexride kesinlikle ve kesinlikle parasını hakediyor. Ben sesten anlamam, Süha isimli bir müzisyen arkadaşım (konserlere çıkıyor bilen olur mu bilmiyorum Sabhankra'nın gitaristi) o dinlemişti çok beğenmişti. Berrak demişti. Flexride ise zaten başlı başına bir şaheser. Yakıt tasarrufu ve konfor sağladığı gibi 5.20'leri tokatlamanızı da sağlıyor
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Biturbo düşünürseniz 160 hpye göre kesinlikle daha mantıklı. Ayağınız altında güç olduğunu bilmek herzaman güzel. 160hp + (chip) yazılım kesinlikle tavsiye etmiyorum.
                        Opel motorları modifiye için pek elverişli değil. Dizel yada benzinli motora el atan herkes orta-uzun vadede kesin sıkıntı yaşadı, yaşayacak... O yüzden 195 hp biturbo ideal Infinity parasına değer bir şey değil ancak yeni kasa düşünürseniz Bose ses sitemi gerçekten kaliteli..! Felxrideı övmeye gerek bile duymuyırum. Anlatılmaz yaşanır
                        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Belirttiğim gibi ben ses konusundan anlamam pek. Tabiri caizse "basic" bir kullanıcıyım. Ancak önceki aracımda infinity yoktu ve kıyasladığımda sesin çok daha kaliteli olduğunu algılayabiliyorum. Özellikle baslarda ve yüksek seslerde bariz bir fark var. Buna dayanarak parasını hakettiği kanısındayım. Bose ses sisteminin meşhur olduğunu biliyorum ama kullanmadım. Infinity ile kıyaslamam. Ancak aşağıdaki linkte Bose ağır eleştirilere uğramış, parasını haketmiyor denmiş, üst seslerde bozulmalar var denmiş, ismine para veriyorsunuz denmiş. İnfinity için daha uygun fiyatlı ama performansı iyi denmiş, bilemiyorum. :

Yorum

Bose'u ne kadara veriyorlar bilmiyorum ama eğer 2bin tl civarıysa o paraya Focal krx'li bir sistem tavsiye ederim, Orjinalliğini hiç bozmadan aracın bagajı nerdeyse hiç öldürmeden 3 kanal amfi + ince sub+focal krx2+herşey dahil 2000tl civarına hallettim, işlemci taktırmadığım halde (ki düşünüyorum audison bit one) şuanda herkez hayran, nerdeyse audiophille kalitesinde ses dinliyorum. İnfinity Bose filan bunlara para vermeyin derim nacizhane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                              Biturbo düşünürseniz 160 hpye göre kesinlikle daha mantıklı. Ayağınız altında güç olduğunu bilmek herzaman güzel. 160hp + (chip) yazılım kesinlikle tavsiye etmiyorum.
                              Opel motorları modifiye için pek elverişli değil. Dizel yada benzinli motora el atan herkes orta-uzun vadede kesin sıkıntı yaşadı, yaşayacak... O yüzden 195 hp biturbo ideal Infinity parasına değer bir şey değil ancak yeni kasa düşünürseniz Bose ses sitemi gerçekten kaliteli..! Felxrideı övmeye gerek bile duymuyırum. Anlatılmaz yaşanır
                              Ahmet chip attırıcaktım bak bunu demen iyi olmadı
                              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

İşleniyor...
                              X