Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Makyajlı Insignia Deneyimleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAKYAJLI KASA 1.6T 170 HP ARACIMDAKİ TECRÜLERİ BURDAN SİZE AKTARMAK İSTİYORUM

Hayirli olsun yusuf abi cok guzel bir arac almissin iyi gunlerde kullan
    Bizim 1.4 lerle cok fark varmi abi cekis konusunda ilk 1-2 vites hantalligi gibi
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Ynt: MAKYAJLI KASA 1.6T 170 HP ARACIMDAKİ TECRÜLERİ BURDAN SİZE AKTARMAK İSTİYORUM

Kazasız keyifli sürüşler
      Bu canavar bu kadar opsiyonla 85 bin TL ya başka söze gerek yok
      8.5 lt ilerde 7.5 lt düşer varsın düşmesin başka söze gerek yok
      Düz vites değil mi ? 160 CDTI düzlükte geçmesi de ayrı güzel

Fotoları bekliyoruz

Yorum

hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hayırlısı olsun güle güle kullanın aracınızı. O ekstraları aracımı alırken bende istemiştim ama malesef araç bulamamıştım hiçbir bayide. Yakıt tüketiminiz gittikçe düşecek. Benim %80 şehiriçi kullanım ile ortalamam 6000 km de 10.4 lt de. Otobanda 150 km CC ile 8 lt civarı geziyor şu an. Zamanla düşecektir yakıtınız. Ama araçlarımızın verdiği keyif yakıtı geri plana itiyor benim için.. Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle..
          2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG

Yorum

Yusuf tebrik ederim.
            Hem mantığına, hem de kalbine uygun aracı aldın.
            Teamin en şık aracı seninki oldu.
            Güle güle hayırlısı ile kullan.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlı olsun güzel seçim
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Maşallah, Hayırlı Olsun.

Yorum

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ynt: 2014 Makyajlı Insignia Deneyimleri

Bu gün aracı test ettik öncelikle Maşallah diyelim

Araç Full dolu, Opel Eye Sistemide aktif

Araçta konfor ön planda tutulmuş izolasyon gerçek D segmentine yakışır hale gelmiş önceki kasadaki konsol dan gelen çatır çıtır seslerinden kurtulmuşlar
                    19 jantlarla çok konforlu ve keyifli bir araç olmuş

aracın yol tutuşu ve fren teslerini esp testlerini yaptık araç kendini bırakmıyor ve fren mesafesi çok başarılıydı araçta dört kişi idik ve performansı gayet güzeldi

Aracın teknolojik göstergeleri ve ek paketlerini tam keşfedemedik

Araçta herşey var birde flexi olsaymış 3 harfli 5 harfli halt etmiş derdim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun clapclap

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Hayırlı olsun Yusuf. Nihayet gönlüne göre olanı buldun. Manuel SIDI tercihinde birazcık bile etkim olduysa ne mutlu bana

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Dijital gösterge, touchpad, anahtarsız çalıştırma gibi değişiklikler araca farklı bir hava katmış. Bose ses sistemine de diyecek bir şey yok zaten

tekrardan hayırlı ugurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                            Hayirli olsun yusuf abi cok guzel bir arac almissin iyi gunlerde kullan
                            Bizim 1.4 lerle cok fark varmi abi cekis konusunda ilk 1-2 vites hantalligi gibi
                            teşekkür ederim gökhan 1.4 t ile yakından uzaktan hiç bir benzer tarafı yok çok seri ve çok konforlu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Kazasız keyifli sürüşler
                              Bu canavar bu kadar opsiyonla 85 bin TL ya başka söze gerek yok
                              8.5 lt ilerde 7.5 lt düşer varsın düşmesin başka söze gerek yok
                              Düz vites değil mi ? 160 CDTI düzlükte geçmesi de ayrı güzel

Fotoları bekliyoruz
                              teşekkür ederim hakan abi bencede bu özelliklere ve araca göre 85 bin bedava ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ednips
                                Hayırlısı olsun güle güle kullanın aracınızı. O ekstraları aracımı alırken bende istemiştim ama malesef araç bulamamıştım hiçbir bayide. Yakıt tüketiminiz gittikçe düşecek. Benim %80 şehiriçi kullanım ile ortalamam 6000 km de 10.4 lt de. Otobanda 150 km CC ile 8 lt civarı geziyor şu an. Zamanla düşecektir yakıtınız. Ama araçlarımızın verdiği keyif yakıtı geri plana itiyor benim için.. Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle..
                                teşekkür ederim deniz bey
                                bu araçtaki özellikleri almak isterseniz 3 ay beklemek gerekiyor bayide hazır yok!! araç yakıt tüketimi biraz daha düşer diye tahmin ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X