Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia OPC Panjuara - OPEL AMBLEMİ Bulur muyuz?(Benimki Çalındı!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia OPC Panjuara - OPEL AMBLEMİ Bulur muyuz?(Benimki Çalındı!)

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz
    Buradaki fiyatlara inanamıyorum gerçekten..
    Euro kuru +opelin kari
    Ikinci el aliyorsun sanirim abi, cunku biz vxr panjuru tl olarak 900-1000 civarina satiyoruz (tam rakamdan emin degilim)
    Vauxhall urunlerinin burada da bulundugunu bilmeyen bir musterimiz (yeni kasa st sahibi) ingiltereden kendisi yaninda getirmis, faturasinida gosterdi tl olarak yanlia hatirlamiyorsam 1500-1700 civarina almisti. Bilmeden eski kasanin panjurunu aldigi icin aracinada uymadi, ciddi bir zararla sahibindene koydu
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Buradaki fiyatlara inanamıyorum gerçekten..
      Euro kuru +opelin kari
      Ikinci el aliyorsun sanirim abi, cunku biz vxr panjuru tl olarak 900-1000 civarina satiyoruz (tam rakamdan emin degilim)
      Vauxhall urunlerinin burada da bulundugunu bilmeyen bir musterimiz (yeni kasa st sahibi) ingiltereden kendisi yaninda getirmis, faturasinida gosterdi tl olarak yanlia hatirlamiyorsam 1500-1700 civarina almisti. Bilmeden eski kasanin panjurunu aldigi icin aracinada uymadi, ciddi bir zararla sahibindene koydu
      Evet, genelde ikinci el alırım, ama bu panjur sıırdı.. Çooook uzun yıllardır iyi bir ebay kullanıcısıyım diyelim. S3 ten RS3 e dönüşümün de her parçası yurtdışından geldi.. 5.500 TL lik rs3 tamponunu 106 euo kargo dahil almıştım mesela

Çağrı bey, sizde ORJINAL gri hava delikleri mevcut mu? Benimkilerde bi fiberden yapmışlar tampon üzerinde, led li, hiç hoşuma gitmiyor. Plastik sanırım orjinali.. O parçalar mevcut mu ön tamponun sağ ve solundaki açık gri yuvalar + içindeki plastik aksamlar? Varsa özelden msj atabilir misiniz? Alacağım çünkü ilk bulduğum yerden, y.içi veya dışı.. Şuanki halini beğenmedim.. Tamponum plastik, içini fiberden bişiler yapmışlar maalesef

Yorum

Tamponlar gümrükten sıkıntısız geçiyor mu yav?
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Tamponlar gümrükten sıkıntısız geçiyor mu yav?
          Çok zor hocam. 2. el, eğer PTT kargo ile gödnerilmezse, yani ülkelerinin PTT si ile diyelim, takılır ve ASLA alamazsınız. ( ben bu aslayı bir şekilde bozdum ve tam 1 yılı doldurmasına 2 gün kala aldım, yeniden satışa çıkartıldı bir şekilde TR içinde Ama ne ben bidaha denerim ne de bu riske girerim.

Sıfır alırsanız geçer, kişisel ithalat yaparsınız ama çok zahmetlki ve fiyatı 2-3 e katlar. Artık size kalmış

Yorum

Ben Geçenlerde Ankarada Tesadüfen Gördüm. 20" Takılıyken Süper.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
              Orjinal yazı sahibi: Onur
              Yersiz olmuş Odak Dynamics'ten Çağrı ile konuşursanız eminimki yardımcı olur.
              Gayet yerli oldu
              OPC panjurun logosu ayrı olarak sipariş edilemiyor, komple panjur tek parça halinde geliyor.
              Standart panjur parça parça sipariş edilebiliyor ama Opel logosu en üstteki krom çıtaya sabit olarak geliyor. Logoyu ayırmak için panjuru kesmek lazım.
              Bunun bir çözümü olsaydı Erhan abi bir logo için boştan yere 2 sefer 600-700 lira vermezdi (Vauxhall)

Yapıştıralım O Zaman Yahu.

Yorum

Teşekkürler

Buarada bu logo işini çözdüm, opel ZAFIRA eski kasa opel logosu cuk oturuyor, bilgilerinize

Yorum

Teşekkürler

Buarada bu logo işini çözdüm, opel ZAFIRA eski kasa opel logosu cuk oturuyor, bilgilerinize
                  Millete yardımı olacaktır bu buluşunuzun, boşu boşuna o kadar para yazıktır be
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Aynen, sizinki idareten işimi gördü, tekrar teşekkür ederim

Çok hafif bir türk işi uygulama ile iş çözüldü :

Yorum

İşleniyor...
                    X