Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia OPC Panjuara - OPEL AMBLEMİ Bulur muyuz?(Benimki Çalındı!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia OPC Panjuara - OPEL AMBLEMİ Bulur muyuz?(Benimki Çalındı!)

Arkadaşlar selam,
    Bir süredir yazamıyordum yoğunluktan, şimdi mecburiyetten yazıyorum :s
    Geçen zaman içinde boş durmadım, bir adet plastik OPC ön Tampon seti + OPC ızgara aldım.
    Fakat Izgaranın amblemi gelirken bir şekilde çalınmış yurtdışından, paket açıktı çünkü. Ya da iyi niyetle düşmüş diyelim

Benim bu ızgaraya takabileceğim bir opel amblemini nereden alaiblirm?
    Ebay de buldum fakat hep vauxhall, açıkçası opel daha hoşuma gidiyor..
    1-2 yere telefon ettim, panjur alacaksınız diyorlar, bir amblem için 1.100 TL ye panjur mu lacağız yani, olacak iş değil!
    En kötü kendi panjurumu bozdurup oradan söktürürüm ama ebayde buldum birkaç adet, eğer başka göstereceğiniz bir yol yoksa, ebaydeki şu amblemler bizim için uygun olacaktır değil mi?

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Vauxhall-Insignia-Front-Radiator-Grille-Chrome-Badge-Adaptor-/291279441468?ssPageName=ADME:XAQ:GB:1123

http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-I...item418a3181c0

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Va...item338181ef13

Şimdiden teşekkürler

Ynt: Insignia OPC Panjuara - OPEL AMBLEMİ Bulur muyuz?(Benimki Çalındı!)

Opel çıkmacılara sorsanız belki çok daha ucuza bulursunuz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bilemediğim kısmı,
      OPC panjura, normal bir insignia opel amblemi uyacak mı? Boyutlar aynı mı acaba?
      Çıkmacılarda sanmıyorum ki olsun OPC için amblem.. 1-2 yer aradım fakat bulamadılar İstanbuldan.. Var mı önereceğiniz bir yer - telefon?
      Teşekkürler.

Yorum

Odak Dynamics'te kesin vardır

http://www.odakdynamics.com/

Yorum

Yok maalesef, bana panjur verelim komple bin küsür TL' ye diye öneride bulundular sağolsunlar

Yorum

Yersiz olmuş Odak Dynamics'ten Çağrı ile konuşursanız eminimki yardımcı olur.

Yorum

Ben panjuru irmscher yaptim.Eski panjur üzerindeki logoyu size gonderebilirim.Depoya bakmam gerek ama once eski panjur yerindemi değilmi.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz

Fakat Izgaranın amblemi gelirken bir şekilde çalınmış yurtdışından, paket açıktı çünkü. Ya da iyi niyetle düşmüş diyelim
                O nasıl bir yüzsüzlüktür ya... Şu gümrüklerde gördüklerimi ve hakkında duyduklarımı düşündükçe bu ülkenin geleceğinden her gün daha da fazla endişe duyuyorum.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                  Yersiz olmuş Odak Dynamics'ten Çağrı ile konuşursanız eminimki yardımcı olur.
                  Gayet yerli oldu
                  OPC panjurun logosu ayrı olarak sipariş edilemiyor, komple panjur tek parça halinde geliyor.
                  Standart panjur parça parça sipariş edilebiliyor ama Opel logosu en üstteki krom çıtaya sabit olarak geliyor. Logoyu ayırmak için panjuru kesmek lazım.
                  Bunun bir çözümü olsaydı Erhan abi bir logo için boştan yere 2 sefer 600-700 lira vermezdi (Vauxhall)

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler çağrı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu değişik panjurlar orjinalliği bozmadan (kesemeden v.s) normal takılıyor mu?
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                        Bu değişik panjurlar orjinalliği bozmadan (kesemeden v.s) normal takılıyor mu?
                        Takılıyor

Yorum

Forumdan Umut arkadaşımız bana orj Opel panjur üst kısmını gönderiyor, onu ben burada kestirip, traşlatıp, sıfırlatıp takacağım. 35 - 40 GBP / pound a İngiltrereden de alınabiliyor ama gerek yok yani kargo dahil 200 TL vermeye.. Panjuru aldım 300 TL ye herşey dahil, bi ambeleme hayatta vermem )

Umut beye tekrar teşekkür ediyorum yardımcları için, çok sağolsun..

Çağrı bey doğrudur, sıkıntı yok. Ben de bu şekilde bilgi aldım yurtdışından da.. Mecbur Türk işi yapacağız

Yorum

Aracınızın modifiye hali ile fotolarını bekliyoruz Sertaç Bey. İnsignianın ST'si de ayrı bir güzel.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

20 leri çıkardım, 17 kışlıklar var 275 yerine 225 tekerlerle, 10.5 jant yerine 7.5 jantlarla.. Bence merak etmezsiniz şuanda )

İnşallah yaza herşeyi bitirmiş olacağım, arka tamponu da İngiltereden gelirken getirmeye çalışacağım, 300 pound, 1.000 TL ye tertemiz ve full halde var.. Buradaki fiyatlara inanamıyorum gerçekten..

Yorum

İşleniyor...
                              X