Duyuru

Collapse
No announcement yet.

JANT HK.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• JANT HK.

Herkese merhabalar,

Yaklaşık 10 gün önce makyajlı kasa 1.6T benzinli Edition Elegance modelini satın aldım.Üzerindeki 17'' jantları 18'' yapma düşüncesindeyim. Tanıdıklarımın bir kısmı güzel durur, bazılarıda pişman olursun diyor. Sizlere sormak istediğim eğer değiştirirsem aracın rahatlığı, yakıtı ve performansı söylenilen kadar olumsuz anlamda etkilenir mi? Bu arada takmak istediğim jant cosmo modelinin orjinal 18'' jantıdır. Teşekkür ederim.

Ynt: JANT HK.

Öncelikle aramıza welcome
    Tanışma sayfasında, kendinizi biraz daha detaylıca tanıtırsanız,
    hem sizi tanımış oluruz, hem de forum geleneği sürmüş olur

Sorunuza gelince, olur, pek de güzel olur;extra jant+lastik masrafı dışında
    hiçbir olumsuzluk da yaşamazsınız. Orijinal 17" jantlarınızı da kış lastiği
    takımına kullanırsınız

Yorum

Merhaba,

Ben olsam daha da büyük jant düşünürüm açıkçası. Madem değiştireceksiniz. Bende 19" var 20" yapsam mı diye düşünmeye başladım mesela...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YAĞIZ
        Herkese merhabalar,

Yaklaşık 10 gün önce makyajlı kasa 1.6T benzinli Edition Elegance modelini satın aldım.Üzerindeki 17'' jantları 18'' yapma düşüncesindeyim. Tanıdıklarımın bir kısmı güzel durur, bazılarıda pişman olursun diyor. Sizlere sormak istediğim eğer değiştirirsem aracın rahatlığı, yakıtı ve performansı söylenilen kadar olumsuz anlamda etkilenir mi? Bu arada takmak istediğim jant cosmo modelinin orjinal 18'' jantıdır. Teşekkür ederim.
        aslında cevap sizin yazdıklarınız içinde Dediğiniz gibi cosmoların standart jantlarını istiyorsunuz bu kadar Dediğiniz gibi 17 jantla 18 jant Arasında yakıt performans konfor bozulacaksa Opel kendi ayağına sıkmazdı 20 jant bile var orijinal

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan, Belki Kılıfından Çıkarmak İsterken Yanlışlıkla Tetiğe Basmıştır???

Yorum

Abicim bende 17 olarak kullaniyodm..aşırı derecede tereddüt ediyodum 18 taksak nasil olur dye..geçen yıl taktık..1 yıl 17 ile gezdigim günlere acıyorum

Yorum

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum. Takacağıma değecek inşallah

Yorum

17 den 18 e geçmek çok fazla fark yaratmayacaktır, ama görüntü olarak çok değiştirir...

Yorum

İşleniyor...
                X