Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni bir güncelleme daha..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni bir güncelleme daha..

Bugün akşama doğru tesadüfen my opele girdim.genelde haftada bir girerim.bugün girdiğimde teknik servis aksiyonu uyarısı çıktı,servisi arayıp randevu almam gerektiği yazıyordu.Servisi aradım,müsait değillermiş,telefonumu aldılar ama geri dönmediler.Ne yazılımı olabilir ki acaba?

Ynt: Yeni bir güncelleme daha..

Acaba neyi guncelliyorlar hep beraber gorecegiz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugün bende de aynı uyarı çıktı. Burada servis çok yoğun olmadığından ve çalışanlar tanıdık olduğundan randevusuz yarın uğramayı düşünüyorum. Bakalım neler değişecek..
      2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG

Yorum

Bugün sabah aradım.Klima programlaması ile ilgili bir güncelleme imiş.Ancak ben aracı satın almadan önce bu yazılımı yapmışlar.

Yorum

Bana gelen opel eğlence sistemi güncellemesiymis. Ancak Ankaradaki hiçbir servis neyi güncelleyeceğini bilmiyor henüz. Servislere talimat gelmemiş daha (opak,opis ve opana sordum).
          2014 1.4T 140HP Edition Elegance (Beyaz) Yeni Insignia
          Niye geç kaldın desinler, geçmiş olsun demesinler... Emniyet kemerimizi takalım, kurallara uyalım dostlar..

Yorum

Şaka gibi ya sabah aradım,güncellemeniz yapılmış gelmeyin dediler.Şimdide onlar beni aradı.Aracınıza eğlence sistemi güncellemesi geldi,ama gelmeyin şimdi daha sonra biz sizi ararız dediler.Madem şimdi çağırmayacaksın niye arıyorsun.Hakkatten alemler ya

Yorum

İşleniyor...
            X