Duyuru

Collapse
No announcement yet.

koltuk sorunu yardim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• koltuk sorunu yardim

Arkadaslar iyi gunler sizden yardim bekliyorum
    2011 insignia 16t edition elegance aracim var koltuk ayarini yaparken asagi yukari ayari bir anda calismaz oldu neden kaynaklanmis olabilir ne yapmam gerekir

Ynt: koltuk sorunu yardim

welcome

Kendinizi tanisma bolumunde tanitirmisiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun öncelikle. Bir sorum var, hafıza düğmesine bastığınızda ayarlı eski pozisyonuna geldi mi/geliyor mu? İki hafızaya da aynı yüksekliği kaydetmemişseniz 1 ve 2 yi sırayla deneyin bence. Eğer hafızadan hareket ediyorsa düğme arızası demektir. Hiç bir şekilde hareket etmiyorsa motorda ya da bağlantılarda bir sıkıntı olabilir. Hafızayı basitçe deneyin sonuç alamazsanız servise gitmekten başka çare yok gibi.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Araç edition sanırım koltuk hafıza var mı editionlarda?
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Edition elegance donanımlı insignialarda hafızalı koltuk yok, aşağı yukarı elektrikli ayarı var, sanırım motorunda sorun vardır, yada sigortası yanmıştır, önce bi akü kutup başını söküp takın, bi ihtimal düzelebilir...

Yorum

Edition Elegance olunca vardır diye düşünmüştüm hafıza... Yoksa anlamak zorlaşır. Düğme, sigorta, motor üçlüsünden biridir o zaman. Şansa kaldı işiniz...
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Benim başıma da geldi aynı sorun. Koltuğun aşağı yukarı fonksiyonu çalışmıyordu,(sonaxta koltuk temizleme yaptırdıktan hemen sonra olması da garipti ama onlar bizden değil dediler.) servise gittim motoru yanmış dediler ve 225 tl fiyat verdiler. Sanayide bir ustaya gösterdim motor sapasağlam sadece döşeme sistemi sıkıştırıyor dedi. Hemen halletti neredeyse para bile almayacaktı. Şimdi de tıkır tıkır çalışıyor. Bence bir ustaya gösterin.

Yorum

Bazen calisiyo bazen calismiyo koltugun altinda silindir seklinde bir motor var cok fazla denedim calisiyo mu calismiyo diye motora elimi surdum yag kacirmis motorda galiba sorun ams arada calisiyo sonra gidiyo

Yorum

Benimki de aynı durumda...
                  Orjinal yazı sahibi: boraaksoy
                  Bazen calisiyo bazen calismiyo koltugun altinda silindir seklinde bir motor var cok fazla denedim calisiyo mu calismiyo diye motora elimi surdum yag kacirmis motorda galiba sorun ams arada calisiyo sonra gidiyo
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

nası yapacaz servislik mi durum

Yorum

İşleniyor...
                    X