Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia kazası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia kazası

Havza yakınlarında ağabeyim kullanırken aracı, öndeki araç yavaşlıyor ağabeyim frenlere asılıyor ve duruyor, arkadan gelen clio duramıyor. Sonuç resimdeki gibi. ben o gün aracımla gurur duydum.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Dışarıdan birşey olmamış gibi görünse bile kesin insignia'nın tampon içindeki demiri hasar görmüştür.
      evet tampon demiri hasar gördü. ama zaten amacı o.

Yorum

bu arada ben konuya sonradan dahil oldum. bilginize. benim eklediğim resimlerin konunun ilk açılışındaki kaza ile ilgisi yoktur.

Yorum

Genellikle arkadan çarpan araç frene asıldığı için ön yere yaklaşıp öndeki arabanın altına doğru giriyor, arkadaki aracın tamponu bu yüzden pek de işe yaramıyor, kaput maput dağılıyor.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Babama da arkadan bir bayanın kullandığı partner çarpmıştı.Bizim bagaj kapağı ve tampon yamuldu abartısız söylüyorum kadını partnerdan makasla çıkardılar.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

ARKADAŞALAR ARABALARIMIZDA ÇELİK BARİYER VAR KORKMAYIN BEN KAÇ TANE ARAÇ GÖRÜDÜM KAĞIT GİBİ OLAN BEN BİZZAT YAŞADIM VE BİR HONDAYI BİRDE FOCUSU HAŞAT ETTİM BİRİNE VURDUM BİRİ BANA VURDU.. BEN DE RESİM ÇOK DA NASIL YAYINLARIM BİLMİYORUM ÇELİK BARİYERE KARŞI ARAÇ DAYANDIMI OLAY BİTTİ SADECE SİZİN TAMPONUNUZ KIRILIK VE YUVARLAK BİR YER OLUŞUR (BARİYERİN İZİ) TAMPONUNUZDA... AMA KARŞI ARAÇ SUYU BOŞALTMAYA BAŞLAMIŞTIR.. NEYSE.. OLMASADA GÖRMESENİZ..

Yorum

Benim 2009'daki kazayla aynı DH'de anlatmıştım ordan buraya gelenler belki hatırlar. Eşim hamileydi, baya yağmurlu bir gece yarısı hamburgere aşereceği tuttu. Güneşli Metro Market'in orda bir hamburgerci var bilen bilir işte o kavşakta arkadan bana beyaz bir Şahin çarptı. Ne üzülmüştüm ya arabaya motora kadar girmişti. Çocuk baya panik oldu arkadaşları zor sakinleştirdi. Benim tampon çizildi, tampon demiri biraz yamuldu ve sağ lambanın üstü nedense kasma yaptı. Hepsi kaskodan düzeltildi ama daha arabam 2000'deydi çok koymuştu. bana. Şimdi o kavşağı düzelttiler artık öyle bir göbek yok orada. Başta düzelteydiniz yahu

Yalnız bir konuya katılmıyorum. Arkadan çarpılan arabalar zaten genelde az hasar alırlar bunun fizik kanunuyla bir alakası yok. Tüm araçların önleri arkalarından daha çok hasar alır. İstisnasız. Tabi ki hasar miktarı farklı olabilir ancak arkaların hep daha az hasar alacağı kesindir. Araçların ağırlıkları da çok etkili. Bir de arkadan çarpan aracın frenden dolayı burnu aşağı indiği için maalesef aracı ön tampon demiri değil genelde radyatör ve devamı durdurur.

Herkese kazasız sürüşler...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ek olarak araçların ön tarafı çarpma anında daha çok burularak enerjiyi dağıtacak şekilde tasarlanırlar. Tabii Insignia da sağlam araç orası ayrı

Yorum

Araçlarımız sağlam ama yinede sağlam diye çoşmamak lazım. Allah korusun.
                    http://www.haberler.com/edirne-de-fe...639243-haberi/
                    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

İki araç kafa kafaya çok şiddetli bir şekilde çarpışmışlar, dört
                      kişi hayatını kaybetmiş;ikisi ağır dört de yaralı varmış
                      Gerçekten çok feci bir şey trafik kazası, özellikle yağışlı
                      havada yapılan gece yolculuklarında gözümüzü dört açmalıyız

Yorum

Yağışlı havada afl mafele hikaye, farların aydınlatması en azından %50-60 düşüyordur.
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Rabbim Ölenlerin mekanını cennet eylesin. Altınızdaki araba ne kadar iyi olursa olsun karşı tarafın bir dikkatsizliği bile ailenin yok olmasına yetiyor. Yol bakımlarında bazen levha veya işaret bile koyulmuyor. Birde yağışlı havada gaza dokunmadan önce çok düşünmek lazım. Kafa kafaya kazalarda ise basit sıyrıklarla kurtulmak çok zor.
                          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bilenler bilir, bir dönem MTV'de jackass diye bir program vardı. Bu grup üyesi olan Rayn Dunn'ın, yanlış hatırlamıyor isem 3 sene önce porsche 911 turbo ya da gt2 aracı ile yaptığı kazada tabuta konabilecek cesedi dahi bulunamadı. Yani aracınız ister İnsignia olsun ister Porsche hız felaketi doğuruyor. Ama tabii ki ülkemizin yol (gerek asfalt gerek bakım/onarım vs) durumunu düşündüğümüzde felaket için çok büyük bir hıza da gerek yok maalesef.
                            2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

ben geçen sene İTÜ!nün orada bir insignianın kasyiye çarptıktan sonra durumunu görmüştüm ve fotoğraflamıştım.

ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

Ucuz atlatmış, taksinin haline baksana...
                                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                                X