dun bır arkadas amasya samsun yolu uzerındekı suluova sehir girişinde bulunan ısıklarda beklemekte olan bır ınsıgnıa ya arkadan carpan bir clıo nun on cama kadar parcalandıgını ınsıgnıa nın ıse sadece plakalıgının dustugunu heyacanla anlatması kullandıgımız aracların saglamlıgını ortaya koyuyor ben sayet hala ınanamıyorum yanlız aracın resımlerı cekılmıs en kısa surede ulasmaya calısacagım gururla paylasırım police amcalarda ınanmamış alala
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia kazası
Collapse
X
-
Ynt: insignia kazası
kaza olması üzücü arkadan çarpılması daha üzücü.. düşünsenize, öylece duruyorsunuz herşeyden habersiz ve arkadan hızla bir araç qelip çarpıyor filmlerdeki qibi.. çok kötü ya. düşman başına.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
fotoğrafları merakla bekliyoruz
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Fizik kurallarına göre çarpan çarpılandan daha büyük hasar olur. Clio zaten karton gibi malum insigniayada vuruncaa )
Bende geçenlerde şahit oldum sola donus yapicak corolla efsane japon cls ye vurmuş arabanin sadece sag camurlugu cizilmis biraz göçmüs. corollanin sag taraf yok..Durdum başka araba bakıyorum bu araba buna mı vurmuş diye şaka gibiydi2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Yorum
-
Uzakta aramaya gerek yok. Aynen benim aracın kazası. Hemde Samsun da oluyor.
MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum