Duyuru

Collapse
No announcement yet.

odak 60000 bakim 1200 tl..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• odak 60000 bakim 1200 tl..

Slm arkdslar bugun odak bayrampasa ile gorustum 60000 bakimi icin en son pazarlik 1250 tl dediler.team uyesiyim fln filan derken en son 1200 tl yaptilar

Ynt: odak 60000 bakim 1200 tl..

Ben sizi çıkaramadım ? güzel fiyat sefa abi
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bu bir teşekkür konusu mu yoksa şikayet mi ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Kagithaneye bi kere gelmistim..hatirlayamaman normal

Yorum

Aslinda ikiside degil..sadece team uyelerine indirim yapilio deniliyo ancak 30 tl indirim yapabildi..bilseydim iki saat lafini yapmazdim adama 30 tl icin

Yorum

Tum opel servisleri ayni fiyati veriolar ztn..odak in ayricalagi ney bizim icin ??

Yorum

Bu fiyata balatalar dahil mi? Bende nisan ayında 1200 tl Opak yet. ser. yaptırmıştım. İlk çıkardıkları fiyat 1400 tl idi. Demek ki en makul seviye bu..

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Balatalar yok..aslinda 1600 fiyat cikardilar arac 5 yasinda oldugu icin fiyat dustu.

Yorum

60000 bakim yaptiran arkdslar neler yaptirmislar yazarlarsa sevinirim...ztn abs eps afl hatalari da veriyo arac bakalim ondan ne cikicak

Yorum

Akü kutup başını söküp tekrar taktığınızda muhtemelen hepsi düzelir. ABS lambası yanmaya devam ediyorsa abs beyni ile ilgili bir problem olabilir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Kac kere kutup baslarini sokup taktim duzelmedi.galiba sorun baska

Yorum

Sensörler kirlenmiştirüzerinde okunmayacak kadar pislik birikmiş olabilir bende de aynı sorun vardı ikisini de temizlettim sıkıntı kalmadı

Yorum

Forum indirimi için Cevizlibağ'dan Tarık Bey'den fiyat almak gerekli.

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                          Tum opel servisleri ayni fiyati veriolar ztn..odak in ayricalagi ney bizim icin ??
                          Forum indirimini 1.600 TL üzerinden uygulayabiliriz. indirimli fiyat üstünden indirim beklememek lazım
                          Şuan en uygun fiyat Opel'in verdiği fiyat, araç 5 yaşına gelmiş, yetkili servis dışına çıkarmamak için verilebilecek en uygun fiyatı Opel ayarlıyor.
                          Odak'ın ayrıcalığı fiyat haricinde ise hizmet ve müşteri memnuniyetinde başlıyor.

Yorum

Birde servislerden alınan hizmeti sadece para olarak bakmamak lazım eğer size uyuyorsa bakımınızı yaptırırsınız uymuyor ise istanbulda servis çok

Servisler destek verdiğinde iyi vermediğinde kötü yanlış bir yaklaşım Odak formumuzun ilk gününden beri birçok üyemizin beğenisi kazanmış maddi ve maneve destegi çok olan bir bayidir çağrının dediği gibi bazen opel kampanya yapıyor o döneme denk geldiyseniz indirimin indirim olmuyor maalesef.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Birde servislerden alınan hizmeti sadece para olarak bakmamak lazım eğer size uyuyorsa bakımınızı yaptırırsınız uymuyor ise istanbulda servis çok

Servisler destek verdiğinde iyi vermediğinde kötü yanlış bir yaklaşım Odak formumuzun ilk gününden beri birçok üyemizin beğenisi kazanmış maddi ve maneve destegi çok olan bir bayidir çağrının dediği gibi bazen opel kampanya yapıyor o döneme denk geldiyseniz indirimin indirim olmuyor maalesef.
                              Evet ilgi ve memnuniyet servisten servise değişebiliyor.
                              Örneğin Urfa GAPEL ile yaşadığım sorun sonrası iki hafta önce bakım için davet ettiler bana yaşattıklarını tek tek anlatınca karşımda sus pus oldular diyecek bir laf bulamadılar. Bahsettiğiniz servis elemanları burada değil, ayrıldılar dediler, yine bekleriz dediler ama ben önce GAPEL olarak yaptığınız hatayı düzeltin o zaman samimiyetnize inanıp gelip gelmeyeceğime karar vereyim dedim. Tamam deyip kapattık.
                              İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X