Duyuru

Collapse
No announcement yet.

q3 e verdiğim ayar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• q3 e verdiğim ayar

bu gün istanbul'dan kocaeliye doğru 120 km/s cruise controle sabitlemiş sol şeritten geliyordum ve arkadan hızlıca bir aracın geldiğini farkettim. sağ tarafta kamyonlar sıra olmuş gidiyorlardı bu sırada ileride bir doblo orta şeritten sola çıkınca ben de onun çıktığı yere girdim. arkamdan gelen araç beni geçti ve doblo hızlanamadığı için ona selektör yapmaya başladı. ben de audinin q3 TDI olduğunu görünce madem dedim 1.4 değil o zaman bi deneyeyim şununla dedim arkasına girdim ben de ve doblo onumuzden çekildiğinde ikimiz de hızlanmaya başladık. Oyle hızlanıyoruz ki aradaki mesafe ne artıyor ne azaılıyor. 170 e geliyoruz trafik yavaşlıyor biz de yavaşlamak zorunda kalıyoruz falan sonra mehmetçik vakfının hizasında trafik tenhalaştı 6 dan 4 e çekip gaza abanmamla aacın 180 i bulması bir anda gerçekleşti 170 ten sonra ivmelenmesi azalan q3 hala orta şeride geçmeyince ben orta şeride geçip sağından geçtim q3 ü hız ibresine baktığımda çoktan 220 olmuştu

araçların 100-170 arası hızlanmaları aynı diyebileceğimiz düzeyde ama 170 ten sonra insignia bariz şekilde artık yolu işgal etme kaçıl önümden diye bağrıyor

ben aracı ilk önce 2.0 140 hp sanmıştım yarış esnasında 40 hp fark, 4x4 ve yüksek yapısı handikaplarıyla yine de insignia ya karşı iyi tutundu diyordum ki şimdi özelliklerine baktım aracın 170 hp olduğunu 0-100 ün 8.2 saniye olduğunu son hızın 212 km/s olduğunu ve dsg şanzımana sahip olduğunu gördüm
    ya kendine gel ya da bize gidelim...

Ynt: q3 e verdiğim ayar

Eline sağlık.Dikkatli olmak lazım ama bu arabayla olmuyor bazen.Kaşınanlar çok oluyor.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ellerinize sağlık 1.6 Turbo ile a4 2.0 TDI yemek de keyifli orada olay 200kmh den sonra kopuyor
      Q3 175kmh 5.vitesi bitiriyor ve olayı ağır çekime bağlıyor

http://youtu.be/vMpkYALO3zI

Yorum

Az, Öz; Tebrikler.

Yorum

İşleniyor...
        X