Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dolandırıldımmm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dolandırıldımmm

Hayırlı olsun. ben de sonu nasıl bitecek diye heyecanla okurken çok şükür olumsuz birşey ok.
    Kazasız belasız kullanımlar dileğiyle.
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

EGM
      Olumle sonuclanan her 3 trafik kazasindan 1'nin ASIRI HIZ'dan kaynaklandigini biliyormusunuz? Sevdiklerinizden hizla uzaklasmayin!

Biraz önce bu sms i aldım.

Team'e hoş geldiniz.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Herkese çok teşekkür ederim , alıştıkça daha çok zevk verecegine eminim insignianın , uzun yolda emniyet kemeri takılırken dikkati kaybetmeden birazcık hız sınırı aşılabilir kanaatindeyim

Yorum

yaşadığınız hisleri ilk insignia koltuğuna oturan herkes yasıyor ama dolandırıldım deyince korktum sonuna kadar okuyunca kinayeyi anladım tekrar hayırlı olsun

Yorum

Volvo 2.0T arkadaşların direksiyonu biraz zayıfmış galiba çünkü arkadan gelip geçtiğin araç 203 hp, 300nM 0-100 8,2 sn

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

hayırlı olsun
              önceki araban neydi?

Yorum

Süper.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Volvo 2.0T arkadaşların direksiyonu biraz zayıfmış galiba çünkü arkadan gelip geçtiğin araç 203 hp, 300nM 0-100 8,2 sn
                  haklısınız olay boş yolda yaşanmadıgı için fabrika verileri kadar şöförlükte önem arz ediyor trafikte , ama bir türlü o volvonun önüne geçerseniz kolay kolay bizim araçları geçebilecegini sanmıyorum , geçmek içinde çok mücadele vermesi lazım .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serdar oğuz
                    hayırlı olsun
                    önceki araban neydi?
                    teşekkür ederim 2006 model Bmw 3.20d vardı , bmvden sonra insigniayı hiç yadırgamadım insigniayı sürerken gerçekten zevk alıyorum . ama bmwnin arkadaş çekiş hissinide her fani yaşamalı bence

Yorum

o aracı kullandım köpek gibi 156 beygir
                      şimdi insignia hakkındaki fikriniz dahada değerli..

Yorum

hayırlı olsun daha yavaş otomobil kullanmanızı temenni ederim insigina olsa bile birde bu benzinliklerdeki pompacıları özelliklemi tembihliyorlar insignia görünce abi bu çok yakar demeyi ben çok hasta oluyorum bu söze sana ne kardeşim sanki adamlardan para istiyoruzda onlarda akıl veriyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serdar oğuz
                          o aracı kullandım köpek gibi 156 beygir
                          şimdi insignia hakkındaki fikriniz dahada değerli..
                          aracı bir bakıma sokmam lazım herşeyi kusursuz olduktan sonra net olarak degerlendirecegim. o da pazartesi gününe sarkacak galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
                            hayırlı olsun daha yavaş otomobil kullanmanızı temenni ederim insigina olsa bile birde bu benzinliklerdeki pompacıları özelliklemi tembihliyorlar insignia görünce abi bu çok yakar demeyi ben çok hasta oluyorum bu söze sana ne kardeşim sanki adamlardan para istiyoruzda onlarda akıl veriyor
                            herkesin dedigi o ama dizel araçların 30 kuruş yaktıgı yerde ,bizim araçlarımız 55-60 kuruşl yakmış çok mu bana yakıtı normal geliyor

Yorum

urock
                              Orjinal yazı sahibi: korhan_ctn
                              Orjinal yazı sahibi: kobe1453
                              herkesin dedigi o ama dizel araçların 30 kuruş yaktıgı yerde ,bizim araçlarımız 55-60 kuruşl yakmış çok mu bana yakıtı normal geliyor
                              Bence de haklısınız Zaten aslan besleyen yemini düşünmez

Yorum

bende yeni insignia sahibiyim ama gazlamaya çıkamadım daha önümüzdeki hafta sonu bi tekirdağa gitmek şart oldu sizler anlattıkça dahada hevesleniyorum
                                2010 1.6 T Edition - Beyaz (Yapım aşamasında) - SAD 12

Yorum

İşleniyor...
                                X