Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dolandırıldımmm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Dolandırıldımmm

Merhaba arkadaşlar , dün aile arabası diye aldığım insignia 1.6 T aracım bir canavar çıktı )) dün başımdan geçenleri kısaca paylaşmak istiyorum sizlerle , Aracın kontrollerini yaptırdıktan sonra ustaların araç temiz alınır demesi neticesinde , işlemler için notere gittik satış işini hallettik , satan arkadasın son kez aracını evine kadar kullanmak istemesini anlayışla karşıladım ve sabırsızlıkla şoför koltuğuna oturmayı bekledim , arkadası bıraktıktan sonra nihayet aracımın koltuğuna oturdum ( önceden hiç insignia sürmemiştim ) araçla ilçeden ana yola katıldım mutlu mutlu saga sola bakıp hızlanmaya başladım bişeyler oldu gözüm ibreye kaydı bir baktım 180 km hızdayım , waouww dedim ne çabuk Aracın deposunda fazla yakıt olmaması nedeniyle sakin sürüp güzel bir benzinlikten Yakıt almaya niyetlenirken arkadan yeni kasa bir passatın sellektör yapıp benden yol istemeye çalıştığını gördüm , dedim dur forumumuza yazacak bir anımız olsun diye bastım gaza limandan ayrılan vapur misali aheste aheste passattan uzaklaşıyordum en son dikiz aynasından kaybolduğunda ibrem 235 kmyi gösteriyordu güzel bir shell benzinliği gördüm ve yavaşladım kendimi sag şerite attım hızımı iyice azalttıktan sonra Passat yanımdan geçti selam vermek istedim ama kafasını bana doğru çevirmedi bozulmuş gibiydi bana pompacıya dedim fulle reis , acıkmış Aslanım . Klasik abi bu araba çok yakar falan filan muhabbeti , bana bir kaç dakka önce duydugum hazı sen duysan komple tankeri boşaltırsın araca dedim gülüşlük vs vs istanbula yaklaştıkça trafikte yoğunlaşmaya başladı ve tatlı bir trafik oluştu birazda arabanın direksiyonunu denemek istedim tatlı tatlı makaslara başladım iki kamyonun yan yana gelmesinden ve önlerinde trafik olmasından dolayı kamyonların arkasında mecbur yavaşladım arkama bir Volvo yapışmış haberim yokmuş önümdeki kamyonları görmelerine rağmen bana sellektör yapıp yol istiyordu dedim Buda kaşınıyor anlaşılan içinde 3 genç vardı Volvonun onlarında kanları hızlı akıyordu kamyonlar Selimpaşa ayrımından otobana devam ettiler , trafik rahatladı ve kadir has üniversitesinin önünde kırmızı ışıkta yan yana geldik yarış moduna girdik yeşil yandığı zaman kalktık ama ben biraz kalkışta yavaş kaldım ( açıkçası arabaya kıyamadım kalkarken ) her işte bir hayır varmış volvonun modelini öğrenmiş oldum s60 2.0 t du araba ilerde yakaladım peşpeşe gitmeye başladık Kumburgaz civarında fırsatını bulup sağladım ve geçtim volvoyu sonrada onlar takibe başladı Güzelce yokuşuna kadar takip ettiler onlar kovalamaktan vazgeçince bende normale döndüm , sonra büyükçekmece , Beylikdüzü ve avcılar trafiği en son avcılarda Aslan terlemiştir diyip güzel bir şekilde yıkatırken dedim ne yakmış ne etmiş diye , kısa bir hesap yaptım aracı fulledigimde 635 km gösteriyordu menzil varış noktasında 490 km gösteriyordu hesap yaptım 120 yada 130 kmdi istanbul trafiği bu Yaşananlar bu adrenalin için 70 tl civarı bir Yakıt harcamısım. Ve helali hoş olsun insignia nın yaktığı her lt benzin ))

Ynt: Dolandırıldımmm

Keyifli Sürüşler aman dikkat aracınıza alışmadan fazla gazlamayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun. Zamanla daha da seveceksiniz. Fakat Fatih Abime katılıyorum.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        +1

Hayırlı olsun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Korktum bende gerçekten dolandirildiniz sandım
          Hayırlı olsun
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Aracınız hayırlı olsun ağız tadıyla sürün inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              hayırlı olsun
              Aynen Fatih Hoca gibi yavaş kullanın

Yorum

Al, bir insignia zede daha Günün birinde sattığınızda gözünüz hep insignia arayacak.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

hayırlı olsun,insignia turbo zehiri kanınıza karışmış ,artık hayır gelmez sağ ayağınızdan istemsiz aşağı kasılıp durur sürekli dip gaz yapmak ister ihihi
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hayırlı ola...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Yorum

Hayirli olsun arabaniz.. hemen tadini almissiniz
                        F30 Sport+

Yorum

Hayırlısı olsun...

Yorum

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hayirli olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X