Arkadaslar herkese selam basliktanda anlayacaginiz gibi 2.0 dizel cruze sahibiyim chevrolet forumlarinda cok arastirdm ancak burasi kadar aktif bir forum bulamadigim icin sorularm cevapsiz kaldi. Bildiginiz gibi insignia 160lık dizel le cruze 163 luk dizel hemen hemen ayni bu motor tipiyle ugrasan arkadaslarimiz mutlaka vardir . Yazilim yapan downpipe eya düz boru yapan varmidir? Performans deneyimleri denenmis araclar nelerdir ?Sonuclardan memnunmudur cok merak ediyorm yardimci olursaniz cok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Chevrolet Cruze 2.0 VCDİ hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Chevrolet Cruze 2.0 VCDİ hakkında
down pipe için partikul filtresini iptal edemedik daha sonrada deneme yapmadım.(arıza ışığı yakmadı rejenerasyon yaptırtmadı.ama ekranda yazıyı silemedik). yaklaşık 90.000 küsürdür yazılıla kullanıyorum soft bir yazılımdı.. sadece turbo da revizyon yaptım..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
Yazılımı yapıcak arkadaşla görüştüm dpf yi iptal edebiliyoruz yazilimsal olarak o yuzden downpipe da sorun yok ancak sonuclarini merak ediyorum yakit tuketimi 0-100e etkisi top speed e etkisi nedir ?Chevrolet Cruze 2.0 D 163hp 360nm çok yakında--> 210hp 450nm...
Yorum
-
Abicim ben normal chipin cruze pek etki edmediģini bililiyorm..fakat downpipe dediginiz olayla pek bi ilgim yok..0-100 artış saglarsiniz..fakat top speed'e pek bi katkisi olmaz..düz yol max 208-209 yapiyo 2.0 163 ps..chip attiktan sonrada 215 bile yaparmi bilmiyorm..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurAbicim ben normal chipin cruze pek etki edmediģini bililiyorm..fakat downpipe dediginiz olayla pek bi ilgim yok..0-100 artış saglarsiniz..fakat top speed'e pek bi katkisi olmaz..düz yol max 208-209 yapiyo 2.0 163 ps..chip attiktan sonrada 215 bile yaparmi bilmiyorm..F30 Sport+
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurAbicim ben normal chipin cruze pek etki edmediģini bililiyorm..fakat downpipe dediginiz olayla pek bi ilgim yok..0-100 artış saglarsiniz..fakat top speed'e pek bi katkisi olmaz..düz yol max 208-209 yapiyo 2.0 163 ps..chip attiktan sonrada 215 bile yaparmi bilmiyorm..Chevrolet Cruze 2.0 D 163hp 360nm çok yakında--> 210hp 450nm...
Yorum
-
pek yardımcı olan arkadaslar olmasada yazılım dpf iptali ve downpipe olayını sonunda yaptırdım ve keske daha once yaptırsaydım diyorum su an dyno da 206hp 435nm gıbı harıka degerlerı var paylasmak ıstedım... clapclapChevrolet Cruze 2.0 D 163hp 360nm çok yakında--> 210hp 450nm...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sabancıİzmirde ege turbo - arda kendisi yakin arkadasim ayni zamanda o yuzden sorun yok yani
Siz İzmirin hangi semtindesiniz?2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
Yorum