Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chevrolet Cruze 2.0 VCDİ hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Chevrolet Cruze 2.0 VCDİ hakkında

Güle güle kullanın. Eskiden beri takip ettiğim kafama takılan ama almak nasip olmayan bir arabadır benim için. Sahibinden sitesinde hala 1 adet sıfırı var. Zaman zaman bakarım satılmış mı diye

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Abicim 2012 model cruze 2.0 163 hp kuzenimde vardi istanbulda araç..bizim 1.6 T ile kapistiriyoduk..kötü gidiyo demiyorm..ama 3 viteste sonra insigni kdr verimli degil turboyla kıyasliyorm yanlis anlasilmak istemem..0-100 8 saniyede kalkiyo dyosunuz..fabrikasyon verisi 8 sn degil..kaldiki siz 8 snde kaldiryosunz inanmak güç..205 lere geldiginde cok zor bi sekilde 209 falan gordu yokus asagida 215ten öte görmemiş..insigniayla ayni motor olabilir ama illaki degiskenligi vardir..130luk insignia yokus asagi parcalar cruze u..inanmazsaniz deneyin

Yorum

Hani 2012den sonrada 2.0 dizellerde cikmadi..son nesilini anlattim..gördüm kullandim..araci kötülemek istemiyorm fakat gercekler bunlar..0 100 insignia 8.9 yaziyo fabrikasyon beraber 0.100de yaptik rolling de yaptik yedik..max hiz ve 0.100 hakkinda yaniliyosunuz bence..220 ibresi var zaten aracin..fabrikasyonsa 209 falan yaziyo max hiz..yokus bulmadigi surece 215i dahi görmesi mucize

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=FRyOXKH9lGE#ws
          İnsignia 2.0 160 hp
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Video eklemeyi beceremiyorum telefondan girdigim icin ekleyebilsem benim aracima ait bir kac kadran videosu ve deneme videolari atabilirdim yanlz youtube a chevrolet cruze 2.0vcdi top speed yazarsaniz 2 tane video var birinde 242ye kadar DUZ YOLDA ciktigini rahatlikla gorursunuz digeride benim oraya ekledigim video gec cekilmis ekleyen sabancı yaziyor onlari izlede ona gore konusalm kardesm kaldiki benm aracn bu soylediklerimi yapiyo izmir bulusmaniz olursa mutlaka gelip deneme yapariz zaten su am yazilimda yaptm rampayi 200 le cikiyorum o yuzden uzerime alinacagm bi durum yok yanlis anlama kizgin falan degilim aksine araci tabitmak hosuma bile gdiyo kuzeninin aracina gelince neden oyle bilmiyorm ama benim aracla uzaktan yakindan alaksi yok bunungaranti ederm
            Chevrolet Cruze 2.0 D 163hp 360nm çok yakında--> 210hp 450nm...

Yorum

http://youtu.be/2dYkfbCTm_k

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tesekkur ederm fatih abi bu benim videom iste nasil 209u gecmiyomus bi bakin bakalm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                  abi insignia yapar biliyorm bende 1.6 T var 251e kdr gördüm yol olsa daha nereye kdr gder kestiremiyorm..2.0 cdti 130 var kuzenimde stil paketli güzel araç oda 227yi gözümle gördüm görmesem inanmazdim hicte beklemezdim o aractan ama agirligi götürüyomuş araci..yapanin ellerine saglik..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sabancı
                    Video eklemeyi beceremiyorum telefondan girdigim icin ekleyebilsem benim aracima ait bir kac kadran videosu ve deneme videolari atabilirdim yanlz youtube a chevrolet cruze 2.0vcdi top speed yazarsaniz 2 tane video var birinde 242ye kadar DUZ YOLDA ciktigini rahatlikla gorursunuz digeride benim oraya ekledigim video gec cekilmis ekleyen sabancı yaziyor onlari izlede ona gore konusalm kardesm kaldiki benm aracn bu soylediklerimi yapiyo izmir bulusmaniz olursa mutlaka gelip deneme yapariz zaten su am yazilimda yaptm rampayi 200 le cikiyorum o yuzden uzerime alinacagm bi durum yok yanlis anlama kizgin falan degilim aksine araci tabitmak hosuma bile gdiyo kuzeninin aracina gelince neden oyle bilmiyorm ama benim aracla uzaktan yakindan alaksi yok bunungaranti ederm
                    sabanci abi inan sana karsi bi garezim yok hani foruma yardim amacli yaziyim bildiklerimi aktaraym dedim..bizde insignia yokken kuzenim gil cruze almisti bi o kdrda seviyorm cruze u..bizde nyetlendik alalim dedik top speedinden ötürü almadik..yoksa her zmn sylerim cruze ve insignia o paranin arabasi degil..hani bildiklerimi aktardim abim insallah yanlis bsey sylememisimdir

Yorum

Adaş yanlis bisey yok sende bildiklerini aktardin yonede tesekkur ederm ama benm videomun tarihinede bakarsan baya eski orjinal haliyle cekilmis bi video yani ee hal boyleyken orjinal halinde 220yi rahat gecen arac 200 beygirin uzerinde nasil gecemez dimi benm anlatmak istedigim bu sorun yok kardes

Yorum

Valla abi gözümle şahit aldum 210a bile düz yolda gdemedik 209 takili kaliyodu..yokuş asagi 215 gördük dahada gitmedi..demek abi şoför farkı

Yorum

Bugün düzyolda gps i acip o sekilde denedim sonuna kadar basamadm yani limit degildi ama gps te 234 gördüm hayırlısı

Yorum

Gps versi yuksek hizlarda yaniltici bilgi verir soyle yapin araca obd2 cihazi takin ve telefonunuzdan aracin gercek km sini gorursunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                            X