Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t LPG taktırmalı mıyım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t LPG taktırmalı mıyım?

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
    Orjinal yazı sahibi: cit_38
    merhaba arkadaşlar lpg başlığında yazdım fakat arkadaşlarımız orayı pek görmedi sanırım.
    1.4t aracım var çok memnunum yakıt konusunda da aşırı değerler tüketmiyor fakat lpg tüketim değerlerini duydukça taktırsam mı demeden edemiyorum.Taktırıp uzun süre sorunsuz kullanan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa,
    ne kadar yaktığı,
    kaç km.dir kullandıklarını,
    ne kadara taktırdığı,
    hangi kit taktırdıklarını yazarlarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
    Cihangir bey merhaba 1.4T lpg ile uyumlu hiç bir sıkıntı yaşamazsınız!! lpg taktırmak istiyorsanız yılda 30k yol yapıcaksınızki amorti etsin. ben 10 ayda 40k yol yaptım lpg ile hiç bir sorun yaşamadım .ben prins yağlamalı sistem kullandım sübaplara devamlı yağ püskürtmesi yaptığı için sorun çıkmıyor Prins zaten garanti veriyor lpg den dolayı sorun çıkarsa bütün masrafı karşılıyorlar
    yusuf hocam sizin gibi sorunsuz kullanıcıları duydukça hevesleniyorum işte 40 veya 30k yapamam ama lpg işin içine girerse 25-30 k arası kullanırım.Sorun çıkarmayacağını bilsem amorti etme süresi 6 ay uzasa da sıkıntı değil.
    siz nerede ve ne kadara taktırdınız?
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

ben istanbulda şahin balansa prins marka yağlama kitli lpg taktırdım 3.250TL 1.4 T sorun çıkması çok zor üst devirde kullansanın hiç birşey olmaz

Yorum

1.4T araçlarımıza lpg takıp kullananlar memnun sanırım . en iyi örnek yusuf benimde nacizane düşüncem senede 10.000 km geçilmiyorsa lpg nin bir tasarrufu olmıyacaktır diye düşünenlerdenim bi küçük ayrıntıda araca bir sürü delik delinecek + lpg yakıt tankı bagajda yer kaplayacak + yedek lastik yerine yakıt tankı yapılırsada bu sefer yedek lastik sağda solda gezecek + bazı servisler ve AVM ler lpg li araçları otoparklarına almıyorlar taktıranlara hiç bir diyeceğim yok ki zamanında diğer araçlarıma lpg taktırmış birisiyim
        [center]
        İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
          1.4T araçlarımıza lpg takıp kullananlar memnun sanırım . en iyi örnek yusuf benimde nacizane düşüncem senede 10.000 km geçilmiyorsa lpg nin bir tasarrufu olmıyacaktır diye düşünenlerdenim bi küçük ayrıntıda araca bir sürü delik delinecek + lpg yakıt tankı bagajda yer kaplayacak + yedek lastik yerine yakıt tankı yapılırsada bu sefer yedek lastik sağda solda gezecek + bazı servisler ve AVM ler lpg li araçları otoparklarına almıyorlar taktıranlara hiç bir diyeceğim yok ki zamanında diğer araçlarıma lpg taktırmış birisiyim
          aynen Kaya abi 10k için hiç gerek yok

Yorum

eğer uyumluysa bencede mutlaka takılmalı...
            F30 Sport+

Yorum

ben istanbulda şahin balansa prins marka yağlama kitli lpg taktırdım 3.250TL 1.4 T sorun çıkması çok zor üst devirde kullansanın hiç birşey olmaz
              Sagolasin yusuf hocam verdigin bilgiler icin baya bir heveslendim.ama istanbul bana uzak konyada prins takan yerler nasil bilen var mi taktirmak istedigimde gidebilecegim yerler konya kayseri ankara buralarda prins montaji yaptiran arkadaslar varsa yazarlarsa sevinirim.

Yorum

Arkadaşlar bende 2012 model insignia Editon Elegance var, ben sakin kullandığım için sorun yaşamıyorum ama eşimin agresif sürüşü şehir içinde 10 lt çıktığından dolayı eşime bir opel corsa almaya niyetlendim ve bu vesileyle dün opel sitesine son fiyatları kontrol etmek için girdim. İnsignia son fiyatları da incelerken Opel LPG li modeli getirmiş ve 81.247 TL dan satışa sunmuş bilgilerinize.

Yorum

lpg sistemlerini araştırırken forumlarda baya bir övülen marka gördüm bunu duyanınız taktıranınız oldu mu acaba? MGS GAS SYSTEM merkezi Adıyaman imiş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38
                    merhaba arkadaşlar lpg başlığında yazdım fakat arkadaşlarımız orayı pek görmedi sanırım.
                    1.4t aracım var çok memnunum yakıt konusunda da aşırı değerler tüketmiyor fakat lpg tüketim değerlerini duydukça taktırsam mı demeden edemiyorum.Taktırıp uzun süre sorunsuz kullanan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa,
                    ne kadar yaktığı,
                    kaç km.dir kullandıklarını,
                    ne kadara taktırdığı,
                    hangi kit taktırdıklarını yazarlarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
                    Cihangir bey merhaba 1.4T lpg ile uyumlu hiç bir sıkıntı yaşamazsınız!! lpg taktırmak istiyorsanız yılda 30k yol yapıcaksınızki amorti etsin. ben 10 ayda 40k yol yaptım lpg ile hiç bir sorun yaşamadım .ben prins yağlamalı sistem kullandım sübaplara devamlı yağ püskürtmesi yaptığı için sorun çıkmıyor Prins zaten garanti veriyor lpg den dolayı sorun çıkarsa bütün masrafı karşılıyorlar
                    Hocam bu prinsin vsi2 valve care ilk calistirmadan sonra sadece lpg ile mi calisiyor yoksa benzin lpg karisik mi calisiyor

Yorum

İşleniyor...
                    X