Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia far

Bu farları satan adamla yazıştım, 100 dolar altında ve oyuncak olarak beyan etmeyi kabul etmedi. tok satıcı demek ki.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Bu farları satan adamla yazıştım, 100 dolar altında ve oyuncak olarak beyan etmeyi kabul etmedi. tok satıcı demek ki.
      Yazık olmuş. Neyse vergiyle de çok çok pahalı değil neticede. Denenebilir...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Davranışın tok satıcılıkla ilgisi yok, korku veya yasalara saygı diyelim; yaşanmış bir olay da örneği olsun

Tam olarak hatırlamıyorum, sanırım 2013 Yılında, Çin'den gelen ve içinde elektronik eşya
        olduğu beyan edilen bir konteynerde gümrük muayene memuru 'muayene' yaptı ve konteynerdeki
        yükün tabancalar ve fişekler olduğunu ortaya çıkardı. Mersin Gümrük Müdürlüğü meydana çıkarılan
        olayı ve ilgili manifestonun bilgilerini çıkış limanına (Çin-Yangshan) bildirdi. İki ay sonra Yangshan
        Liman başkanlığından bilgilendirme yazısı geldi: İlgili manifestoya yükleme izni veren gümrük kolcusu,
        muayene memuru, gümrük müdür muavini kurşuna dizilerek idam edilmiştir;bilgi edinilmesi rica olunur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Orjinal yazı sahibi: Davudx
          Merhaba Şaman bey, biraz elektronik (araç için mm oynatıcı, iç aydınlatma) alış veriş yapmak istiyorum 2 takım da lastik 20"lik bu ürünlere gümrük uygulanırım acaba?
          Ufak tefek için sorun yok, ben de led ampul, balast vb internet vasıtasıyla aldım.
          Ancak, lastik işi biraz farklı, menşe ülkeye göre gümrük vergisi olmayabilir, ama
          %18 oranında katma değer vergisi kesin var. Üyelerimizden Tolga Bey karneli
          gümrük müşaviridir, konuyu görürse daha detaylı bilgi verebilir. Lastik işine girmenizi
          tavsiye etmem, çünkü uğraşmaya değmez. Gümrük ve kdv ile hemen hemen aynı
          paralara Türkiye'de her çeşit lastik bulunabilir.
          KDV'de sıkıntı olmaz. Gümrük uygulanırsa aynı hesaba gelir, hiç değmez uğraşmaya. Olmazsa diğer ürünlerin siparişini geçeyim lastikleri buradan alırım artık. Teşekkürler bilgilendirme için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Davranışın tok satıcılıkla ilgisi yok, korku veya yasalara saygı diyelim; yaşanmış bir olay da örneği olsun

Tam olarak hatırlamıyorum, sanırım 2013 Yılında, Çin'den gelen ve içinde elektronik eşya
            olduğu beyan edilen bir konteynerde gümrük muayene memuru 'muayene' yaptı ve konteynerdeki
            yükün tabancalar ve fişekler olduğunu ortaya çıkardı. Mersin Gümrük Müdürlüğü meydana çıkarılan
            olayı ve ilgili manifestonun bilgilerini çıkış limanına (Çin-Yangshan) bildirdi. İki ay sonra Yangshan
            Liman başkanlığından bilgilendirme yazısı geldi: İlgili manifestoya yükleme izni veren gümrük kolcusu,
            muayene memuru, gümrük müdür muavini kurşuna dizilerek idam edilmiştir;bilgi edinilmesi rica olunur.

2013'te?? Vay be Çin'de adam çok olunca kurşuna dizmek de kolay oluyor demek ki... Neyseki konumuz ateşli silahlar ya da mermiler değil Ne demek istediğinizi anladım fakat Çinli satıcılardan tonla alışveriş yaptım ve çoğu da buna benzer ricalarımı kırmadılar.

Kingdragon, şansınıza tok satıcı çıktı yapacak bir şey yok. Vergisi neyse öder alırım ben olsam. Muadili yok çünkü TR'de. Yani en azından ben bilmiyorum, araştırmak lazım daha fazla. www.opelgm.com diye bir site var. Oradaki numarayı arayıp Cemal Bey'e bir sormanızı tavsiye ederim. Oldukça bilgili bir arkadaş. Fiyatları da gayet uygun. Bu ya da benzeri bir ürün varsa onun bilme ihtimali yüksek.
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ben konuyu başlatan Hakan arkadaş için yazıştım adamlarla, benim araçta afl var zaten O da zaten çıkma orijinal alıp araca uydurmayı düşündüğünü söyledi.

Yorum

Ben konuyu başlatan Hakan arkadaş için yazıştım adamlarla, benim araçta afl var zaten O da zaten çıkma orijinal alıp araca uydurmayı düşündüğünü söyledi.
                Ha tamam, yazıştım falan deyince ben siz de ilgileniyorsunuz sandım

Yorum

Ben seviyorum far-aydınlatma işlerini, o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşa. En son megane'nın farlarında büyük değişiklikler yaptım, farı dışarıdan temizleyip parlatınca resimleri paylaşacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Farı alıp takarsan uzunların ve selektörün çalışmayacak. farın açılıp merceğinin değiştirilmesi lazım..
                    Çağrı bizim merceklerin içinde perde yok mu? bixenon değil mi? uzunların kablosu perdenin motoruna bağlanacak.
                    Perde yok, öyle olsa bizde hiç uğraşmadan Cosmo farları çatır çatır satarız ihihi ama mercek değişip perdeli mercek takılması lazım.
                    InsigniaTEAM

Yorum

xenon farlarda far yıkama sistemi olması gerektiğini ve olmayanların muayeneden geçemediğini okumuştum bir yerlerde daha önceden. Bu doğruysa far takmakla iş bitmiyor olabilir ya da her muayenede değiştirmek gerekebilir.

Yorum

Beyler Bu Ürünü Tr ye Getiren Bir Arkadaş Vardı Sahibinden de. Ben Favorilerime Almıştım Ancak Bu Tarz Ürünleri, Satılan Yerde Denemeden Almaya Yanaşmadığım İçin Getirtmemiştim. İrtibata Geçmekte Fayda Var, Belki Elinde Vardır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                          Beyler Bu Ürünü Tr ye Getiren Bir Arkadaş Vardı Sahibinden de. Ben Favorilerime Almıştım Ancak Bu Tarz Ürünleri, Satılan Yerde Denemeden Almaya Yanaşmadığım İçin Getirtmemiştim. İrtibata Geçmekte Fayda Var, Belki Elinde Vardır.

Teki mi bu fiyat? Tekiyse birebir koymuş arkadaş.

Yorum

Hayır, Çift.

Yorum

Çağrı bizim farlarda mercek perdesi varmış Oktay Usta'nın dediğine göre ama afl özelliği yüzünden çok yavaş hareket ediyormuş, bir de sinyal kolu çok sertmiş, o da yavaşlatıyormuş. her halükarda mercek değişimi gerekiyormuş. Arkadaşlara bilgi amaçlı söylüyorum toplamda 2.000 TL'yi biraz geçiyormuş çıkma cosmo farı ile. tabi tamponlar falan sökülecek, ona ayrı para, serviste gündüz farları seçilmesi sağlanacak, belki servis de para alır bunun için. 2.200 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor yani. 1.4'lerde afl opsiyonu kaç liraydı bilen var mı?

Yorum

İşleniyor...
                              X