Hayirli aksamlar herkese..ben adanadan oturuyorm aracım 1.6 T edition elegance..cosmo far buldum adanada 2013 model aractan ckmaymis her ne kdr dogruysa..vel hasıl farların beyni yok dedi..benmde nyetim..onları alıp edition aracıma uygulamak beyninin olmamasi sıkıntı olurmu bildigim kdryla afl olmasi gerekiyo beynin o zaten editona olmuyo dye biliyorum..2 far 1000 tl fiyat verdi pahalimi ucuzmu bilmiyorm birde ona daha ekstradanda masraf edermiyim acaba yardimlarinizi bekliyorm simsiden tskler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia far
Collapse
X
-
Ynt: insignia far
Beyinler önemli değil,siz soketlerini takın sadece uzun sarı ve ledler yanacaktır,ardından kısalarada xenon kit taktırın problem yok 1000 tl normal fiyat eğer farlarda kararma ve büyük çizikler yoksa.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurMakyajlı değil far..içi dolu farlarin sadece beyni yok..yani 100 tlye falan editiona uygulayabilirmiyizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonFarın içindeki ampul d1s olduğu için kit olayına girmeyip direkt yurtdışından universal balast siparişi verilecek. baktım çifti 50-60 usd civarındaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Standart xenon kiti d1s ampule uydurmak hem zor olur hem de gereksiz. en iyi sonuç (aydınlatmada) d1s ampul ile alınıyor. piyasada satılan kitler H1 H7 H4 vs şeklinde oluyor (çakmalar). O yüzden madem içinde ampulü var d1s olarak sadece balast (beyin) bulmak gerekecek.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
türkiye'de çok pahalıya satılıyor,
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...50519818/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...49056907/detayahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonStandart xenon kiti d1s ampule uydurmak hem zor olur hem de gereksiz. en iyi sonuç (aydınlatmada) d1s ampul ile alınıyor. piyasada satılan kitler H1 H7 H4 vs şeklinde oluyor (çakmalar). O yüzden madem içinde ampulü var d1s olarak sadece balast (beyin) bulmak gerekecek.
İşin sonucu bence sadece beyini takıp afl harici d1s çalıştırmak çok zor.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonSenin dediğin kolaya kaçmak oluyor, hem de aydınlatma odaklama tutmayacağı için (eğer h7 kit falan takılırsa) standart afl'ye göre hem zayıf olacak, hem de h7 xenon ampulü fara sabitleme gibi bir sıkıntı ortaya çıkacak.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum