Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6T Beyaz Cosmo Alındı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6T Beyaz Cosmo Alındı

Herkese merhaba arkadaşlar, foruma birkaç ay önce üye olmuş ve bir insignia sahibi olmak istediğimi söylemiştim ve vaktiyle engin bilgilerini, tecrübelerini ve değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlar olmuştu buradan hepsine teşekkür ederim. Söylenenlerin hepsini ciddiye alarak yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar arıştırmanın sonunda içime sinen ve bütçeme uygun bir insignia aldım. Araç hakkında biraz bilgi vermek isterim, aracım Beyaz 2010 1.6T cosmo sunroof paketli, AFL olan modeldir ve aldığımda 83.230 km'de idi. Aracı çok sevdim atikliği ve konforu beni çok memnun etti, özellikle üstüne basarak söylüyorum bu araçlar çok yakmıyor aracım 88.000 km'ye doğru gidiyor ortalama yakıtım 7.4 daha geçmedi genelde şehir dışı kullanıyorum. Aracımda lpg var ancak kullanmayı düşünmüyorum zaten yakıt makul ve istediğim oranda. Araç ile ilgi tavsiye ve önerilerinizi zevkle bekliyorum. Bugünlerde malum memleketin çoğu yerinde yağmur olduğu için araç kirli biraz ancak en yakın zamanda fotolar paylaşılacaktır.
    Sormak istediğim ise şunlar standart cosmo paketler koltuk ısıtma varmıdır? Araç deri kumaş karışımı koltuklara sahip

Ynt: 1.6T Beyaz Cosmo Alındı

Hayır standart cosmolarda yok. Güle güle kullan bu arada
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Güzel bir model ve renk seçmişsiniz, renk sizi biraz kullanımda zorlayacaktır ama hoştur. Siyah tavan kaplamasını şiddetle tavsiye ederim

Sorunuza gelirsek, 2009 ve 2010'larda Cosmo'lar spor deri koltuk opsiyonuyla gelince ısıtmalı ve soğutmalı oluyor diye biliyorum. Bu opsiyon olmadan alınabiliyor muydu emin değilim. Alınıyorsa muhtemelen yoktur.

Selamlar.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Hayır standart cosmolarda yok. Güle güle kullan bu arada
        Çok teşekkür ederim

Yorum

Hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz insallah
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim. Güzel bir model ve renk seçmişsiniz, renk sizi biraz kullanımda zorlayacaktır ama hoştur. Siyah tavan kaplamasını şiddetle tavsiye ederim

Sorunuza gelirsek, 2009 ve 2010'larda Cosmo'lar spor deri koltuk opsiyonuyla gelince ısıtmalı ve soğutmalı oluyor diye biliyorum. Bu opsiyon olmadan alınabiliyor mu emin değilim. Alınıyorsa muhtemelen yoktur.

Selamlar.
            Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, siyah cam film ve perdelikler var araçta, yanlış değilsem sunroof da kaplama, sormadım eski sahibine ancak çok siyah duruyor. 19" siyah jantlarla çok şık duruyor orijinal jantlarıda verdi sahibi sağolsun. Soruya gelince koltuk ısıtma düğmeleri bulamadım demek ki yok, eski sahibini aradım ısıtma yok dedi, siyah kaplama bence de güzel olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz insallah
              Teşekkür ederim, hepimize inşallah

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  Hayırlı olsun...
                  Çok teşekkür ederim Hasan bey...

Yorum

Hayırlı olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                      Hayırlı olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
                      Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                          Hayırlı olsun güle güle kullanın
                          Çok teşekkür ederim.

Yorum

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Yorum

Allah razı olsun, cümlemize kazadan beladan uzak binmeyi nasip etsin....

Yorum

İşleniyor...
                              X