Herkese merhaba arkadaşlar, foruma birkaç ay önce üye olmuş ve bir insignia sahibi olmak istediğimi söylemiştim ve vaktiyle engin bilgilerini, tecrübelerini ve değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlar olmuştu buradan hepsine teşekkür ederim. Söylenenlerin hepsini ciddiye alarak yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar arıştırmanın sonunda içime sinen ve bütçeme uygun bir insignia aldım. Araç hakkında biraz bilgi vermek isterim, aracım Beyaz 2010 1.6T cosmo sunroof paketli, AFL olan modeldir ve aldığımda 83.230 km'de idi. Aracı çok sevdim atikliği ve konforu beni çok memnun etti, özellikle üstüne basarak söylüyorum bu araçlar çok yakmıyor aracım 88.000 km'ye doğru gidiyor ortalama yakıtım 7.4 daha geçmedi genelde şehir dışı kullanıyorum. Aracımda lpg var ancak kullanmayı düşünmüyorum zaten yakıt makul ve istediğim oranda. Araç ile ilgi tavsiye ve önerilerinizi zevkle bekliyorum. Bugünlerde malum memleketin çoğu yerinde yağmur olduğu için araç kirli biraz ancak en yakın zamanda fotolar paylaşılacaktır.
Sormak istediğim ise şunlar standart cosmo paketler koltuk ısıtma varmıdır? Araç deri kumaş karışımı koltuklara sahip
Sormak istediğim ise şunlar standart cosmo paketler koltuk ısıtma varmıdır? Araç deri kumaş karışımı koltuklara sahip
Yorum