Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Önerileriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Önerileriniz

Bu arada 1.4 tsı CC'nin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı.?
    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Burak passat cc 1.4 T (160 bg) yada BMW 3.20 ied ( 170 bg) iyi gibi duruyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Abi CC den soguttular çok yakıyor diye
        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

http://www.passatturkiye.com/cc/3356...-tuketimi.html

Valla burak biraz incele o zaman.. performans istiyorsan biliyosun araç mecbur yakacak kardeşim.. Kasa tipi olarak cc yi ben beğeniyorum.. ama yok yakıt 10 litrenin altında olsun diyorsan mecbur performans tan vazgeçeceksin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Abi ben bu CC i anlamadım birçok video izledim otomobil programlarından emin ol ciddiyim hepsi farklı konuşuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
              Abi ben bu CC i anlamadım birçok video izledim otomobil programlarından emin ol ciddiyim hepsi farklı konuşuyor
              Doğrudur Kardeşim.. Kullanan arkadaşlar var Malatyada yarın bi sorayım netleştiririz.. BMW 3.20 ied için ne diyosun..

Yorum

Abi 1600 CC ve altı olması şart... Ama yurt dışından gene 75 bin tl e kadar 2-3 yaşında hibe yolu ile araç getirme imkanımızda var.. Seçenek çok

Yorum

3.20 ied ler 1600 cc burak.. ötv indirimi ile 85 civari olur diye tahmin ediyorum

Yorum

Yakıt sarfiyatı söylemlerinde ben arabanın değil şöförün o kadar yaktığını düşünüyorum.Biri 7 lt diyor biri 13 lt.Fabrika verileri doğru göstermeyebilir ama bu kadarda makas olmaz. Aynı insignia benzin yorumları gibi passat yorumları.Gönderdiğiniz linkte passat almak isteyen Adam 15 lt altına düşürememiş İnsigniasını.Bunu orada yazacağına burada yazsa arabasını satmasına gerek kalmazdı.Bende şirket aracı getz ve sonradan golf aldım.Ondaki sürüş karakterimle İnsigniamı kullanmıyorum.Şehir içinde agresif gaza basıp sürekli yüksek devirle kullanırsam ekonomik olmuyor bu araçlar kadar.Bizim araçlar Şehiriçi kullanım için müsait değil bence.Park sıkıntısı,düşük viteslerin performans sıkıntısı,Gaza asıldığında yakıt değerleri yüzünden yanında yedek bir ufak araç olursa çok güzel oluyor.BMW yakıt değerleri muhakkak bizimkilerden düşük.Kullanan arkadaşlar (Gökhan Bey,Bülent Bey,Muharrem Bey vs.) daha objektif yorum yapabilirler.Duymak ile yaşamak farklı. Ne alırsanız alın hakkınızda hayırlı olur İnşallah.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
                      Farklı konuşmalarının sebebi şu 2012 modeller multifuel olarak geldi bluemotion olarak gelmedi.2013 modellerden sonra bluemotion standart oldu yani sizin alıcağınız sıfır araçda bluemotion (start-stop) olacak.Yakıt tüketimi ise şöyle vw sitesinde şehir içi 7,7 ş.dışı 5,1 ortalama 6,1 demiş ben kullandığım test aracında ortalama tüketimi hatırlamıyorum ama yarı depoda 380 km menzil gösteriyordu.Şehir içi ortalama 8,5-9 arası gezer tabi kullanımlada alakalı.

1.4 tsi 160hp dsg + cam tavan + interlagos + led far +alcantara döşeme imkan varsa easy open ve r line
                      2016 w205 AMG

Yorum

Kardesim 316i m paketler 128 bin filan onuda dusunebilirsin...
                        Ya da sadece xenon sanruf deri koltuk 320 i (1.6 motor 170 hp) onlarda o fiyatta
                        F30 Sport+

Yorum

Ille dizel otomatik dersen a3 sedan ya da hb de olabilir
                          F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                          X