Valla burak biraz incele o zaman.. performans istiyorsan biliyosun araç mecbur yakacak kardeşim.. Kasa tipi olarak cc yi ben beğeniyorum.. ama yok yakıt 10 litrenin altında olsun diyorsan mecbur performans tan vazgeçeceksin..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yakıt sarfiyatı söylemlerinde ben arabanın değil şöförün o kadar yaktığını düşünüyorum.Biri 7 lt diyor biri 13 lt.Fabrika verileri doğru göstermeyebilir ama bu kadarda makas olmaz. Aynı insignia benzin yorumları gibi passat yorumları.Gönderdiğiniz linkte passat almak isteyen Adam 15 lt altına düşürememiş İnsigniasını.Bunu orada yazacağına burada yazsa arabasını satmasına gerek kalmazdı.Bende şirket aracı getz ve sonradan golf aldım.Ondaki sürüş karakterimle İnsigniamı kullanmıyorum.Şehir içinde agresif gaza basıp sürekli yüksek devirle kullanırsam ekonomik olmuyor bu araçlar kadar.Bizim araçlar Şehiriçi kullanım için müsait değil bence.Park sıkıntısı,düşük viteslerin performans sıkıntısı,Gaza asıldığında yakıt değerleri yüzünden yanında yedek bir ufak araç olursa çok güzel oluyor.BMW yakıt değerleri muhakkak bizimkilerden düşük.Kullanan arkadaşlar (Gökhan Bey,Bülent Bey,Muharrem Bey vs.) daha objektif yorum yapabilirler.Duymak ile yaşamak farklı. Ne alırsanız alın hakkınızda hayırlı olur İnşallah.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Abi ben bu CC i anlamadım birçok video izledim otomobil programlarından emin ol ciddiyim hepsi farklı konuşuyor
Farklı konuşmalarının sebebi şu 2012 modeller multifuel olarak geldi bluemotion olarak gelmedi.2013 modellerden sonra bluemotion standart oldu yani sizin alıcağınız sıfır araçda bluemotion (start-stop) olacak.Yakıt tüketimi ise şöyle vw sitesinde şehir içi 7,7 ş.dışı 5,1 ortalama 6,1 demiş ben kullandığım test aracında ortalama tüketimi hatırlamıyorum ama yarı depoda 380 km menzil gösteriyordu.Şehir içi ortalama 8,5-9 arası gezer tabi kullanımlada alakalı.
1.4 tsi 160hp dsg + cam tavan + interlagos + led far +alcantara döşeme imkan varsa easy open ve r line
Yorum