Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Modifiye (YARDIM)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Modifiye (YARDIM)

arkadaşlar abimin insignia sını alma ihtimalim var 2012 model cdti siyah renkte.araba daha yeni sayılır km olarak 30.000 civarında arabaya eklemek istediklerim şunlar para ve süresine göre ayarladım

- çizik

- film

- multi medya sistemi

- jant

-çift egzoz (y çatalı koyularak yapılcak insignia turbodakinin aynısı ama egzoz sesli değil normal)

aklıma başka birşey gelmiyor.bu arada multi medya sistemini opelin servisi ekliyormu.yukarda yazdıklarımdan kaç tanesini yapıyor opelin servisi.eğer servis yapmazsa bu yukardakileri kaç liraya yaptırabilirim kaliteli bir şekilde.

Ynt: İnsignia Modifiye (YARDIM)

Opel odaka/dynamics gidin hepsini yapiyorlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tarık
      arkadaşlar abimin insignia sını alma ihtimalim var 2012 model cdti siyah renkte.araba daha yeni sayılır km olarak 30.000 civarında arabaya eklemek istediklerim şunlar para ve süresine göre ayarladım

- çizik

- film

- multi medya sistemi

- jant

-çift egzoz (y çatalı koyularak yapılcak insignia turbodakinin aynısı ama egzoz sesli değil normal)

aklıma başka birşey gelmiyor.bu arada multi medya sistemini opelin servisi ekliyormu.yukarda yazdıklarımdan kaç tanesini yapıyor opelin servisi.eğer servis yapmazsa bu yukardakileri kaç liraya yaptırabilirim kaliteli bir şekilde.
      Çizik nedir???
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Çizik nedir???
        Galiba 'çizik giderilmesi/tamiri' denilmek istenmiş.
        Tabii 'demek' ile 'demek istemek' aynı şey değil

Yorum

Gelin hepsine bakarız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Çizik nedir???
            Galiba 'çizik giderilmesi/tamiri' denilmek istenmiş.
            Tabii 'demek' ile 'demek istemek' aynı şey değil
            Galiba
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
            X