Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia OPC mi Panamera mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia OPC mi Panamera mı?

Merhaba,

Sırf meraktan soruyorum alacağımdan değil Hem spor hem ailenizle günlük kullanabileceğiniz bir araç arıyor olsanız ve bu ikisinden başka seçeneğiniz olmasa, son model ağzına kadar dolu sıfır bir Insignia OPC mi tercih ederdiniz yoksa alttaki ilandaki ikinci el Panamera'yı mı? Ve neden?

Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79701872/detay
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Insignia OPC mi Panamera mı?

Panamerayı seçerdim tabiki hem minimum yarı yarıya tasarruf hemde şekil yani opc mükemmel bir araç ama panamerada güzel
    Ama illa performans derseniz opc 'yi seçerdim.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Tam otv ne ola ki?
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Panamerayı seçerdim tabiki hem minimum yarı yarıya tasarruf hemde şekil yani opc mükemmel bir araç ama panamerada güzel
        Ben de Panamera derdim. Motorunun silindirlerini kapatıyo var mı böyle bir şey? Yalnız performans olarak İnsignia OPC daha mı iyi? Onu bilemedim...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          Tam otv ne ola ki?
          Galiba ithal edilen araçların ÖTV tutarlarını düşürmek için bedelini eksik göstermeyle alakalı bir durum devler liginde Yani bu araç eksik değil tam gösterilmiş, ÖTV'si tam ödenmiş, sonradan devlet başınıza ekşimez falan demek istiyo sanırım... Yani galiba... Yani olabilir huh

Yorum

Ben şimdi farkettim,bu aracı 3.0 dizel sanmıştım,bu durumda tabiki opc derim porsche 4s o motor için fazla tipsiz o tipe anca 3.0 dizel yakışıyor.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İnsignia sevdalısı olsamda panamera

bu nedemek? : PORSCHE PANAMERA KLASMANINDA
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tezat bir karşılaştırma olmuş. Fiyat ve sınıf segmetine göre bir karşılaştırma olsa dahi iyi olurdu sanırım.

Şimdi neye göre ne desem bilemedim
                İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

İkinci el bir OPC en iyi çözüm
                  Yoksa aynı fiyata ibre bence porşede

Yorum

porsche ile opel'in malzeme kalitesini tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum.
                    1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB
                      porsche ile opel'in malzeme kalitesini tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum.
                      Burak bey geçen gün çamlıkta aracınızı gördüm bekledim gelirsiniz diye ama gelmediniz
                      Araçlarımız birebir aynı görünce direk kendi aracımmı dedim sizin tek farkınız sunroof
                      Bir ara müsaitseniz tanışmak isterim

Bu arada ben olsam tabiki panamerayı seçerim
                      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Belli ki çoğumuz Panamera'yı seçtik. Tabi ki araçların kalite anlamında ciddi farkları var ama ikisi de aynı fiyat olmalarına rağmen OPC sıfır. Diğeri ikinci el bir araç. Sanırım OPC'nin vergi avantajı da var. Panamera'nın sorun çıkarma zamanı geldiğinde en ufak bir parçası dahi çok can yakabilir. Gerçi bir arabaya 250.000 verecek kadar param varsa herhalde bu parça fiyatı ya da vergi meselesine o kadar da takılmazdım.

Sıfır da olsa bir OPC'nin fiyat etiketinin genç bir Panamera'yla aynı olması da aslında bence biraz garip.

Sizce daha ulaşılabilir olması gerekmez miydi?

Yorum

Alırım porşu doldururum uşakları iyi bir ağaç gölgesi de bulduk mu? ouh püfür püfür

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Panamera ile İnsignia opc nin ancak güçleri kıyaslanır, malzeme kalitesi, sürüş ve konfor olarak panamera elbette çok daha üstün, fiyat olarakta aralarında dağlar var zaten, ilandaki araç ise son sahibini arıyor panamera diesel çıktıktan sonra benzinli panameraların 2. El satışı neredeyse bitti, bu araçta o yüzden satışı çok zor, üzerine 25-30 bin euro verip 2012 model diesel panamera alınabilir, diğer taraftan bayi çıkışlı olmayan, ithal edilen panameların çoğunda ötv ile ilgili ciddi sıkıntılar var, ötv si eksik yatan bi yana, ithal edilirken bisiklet, atv diye gösterilip ithal edilen araçlar bile var, bunların ne olacağı şuan muallak, torba yasa çıkacağı söyleniyor, eksik ötv yatanlara, o andaki sahibi kim ise tekrar ötv ödeyip tamamlaması gerekiyor, yoksa satış yapamıyor, el koyma durumu olabiliyor, yani ne olacağı belli değil, ithal araçlardan uzak durmak lazım, yada çok iyi araştırmak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                              Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Ben de Panamera derdim. Motorunun silindirlerini kapatıyo var mı böyle bir şey? Yalnız performans olarak İnsignia OPC daha mı iyi? Onu bilemedim...
                              Silindirlerin kapanması yeni golf te de kullanılan bir teknoloji diye biliyorum.. Kalite anlamında evet panarema... ama ben kasa tipini beğenmiyorum o kadarda albeni li deil... OPC daha hırçın kasa tipi olarak benim daha hoşuma gidiyor.. heee o kadar para edermi orasıda tartışılır.. zaten yakında sıfır araçlara %3-5 ÖTV zammı yoldaymış..Motor hacmine göre vergi olayı olması bizi 1.4 1.6 motorlara mahkum etmeseler biraz da benzin fiyatları uygun olsa ne olurdu sanki.. insan özeniyor valla.. yabancı ülkelerdeki araçları görünce.....

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X