Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üzücü bi olay ile tekrardan merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Üzücü bi olay ile tekrardan merhaba

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Geçmiş olsun arkadaşım
    2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
    Kaskom vardı,raporu okuyan eksper gülme krizine girmişti
    Araç neydi??
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Geçmiş olsun arkadaşım
      2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
      Hızlıca okurken mart ayında diye okumuşum. Şaşırdım sonraki yorumda martıyı görünce

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kazimozsarac
        Geçmiş olsun arkadaşım
        Martı aynı hasarı mı verdi ? Ilginç
        Aynen,Koru dağı iniş rampası oldukça düzlükle sona erer,o düzlükte hızım 160 km civarı idi.Hayvancağız yerde bir şey didikliyordu,ben gördüm ama uçar dedim frene de basmadım
        Kafasını çevirmesi il çarpışmamız bir oldu,ön ızgaradan girdi,radyatör+klima radyatörü+tampon ve ızgara parçalandı.Sular boşalmaya başladı,ekleye ekleye Çanakkaleye zor attım kendimi
        Araç Toyota Avensis'ti.
        Bu arada martı baya bi yağızmış Ayrıca parçalanmadı sadece ağzından bir damla kan gelmişti,sanırım iç kanamadan gitti gariban
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kazimozsarac
          Geçmiş olsun arkadaşım
          Martı aynı hasarı mı verdi ? Ilginç
          Aynen,Koru dağı iniş rampası oldukça düzlükle sona erer,o düzlükte hızım 160 km civarı idi.Hayvancağız yerde bir şey didikliyordu,ben gördüm ama uçar dedim frene de basmadım
          Kafasını çevirmesi il çarpışmamız bir oldu,ön ızgaradan girdi,radyatör+klima radyatörü+tampon ve ızgara parçalandı.Sular boşalmaya başladı,ekleye ekleye Çanakkaleye zor attım kendimi
          Araç Toyota Avensis'ti.
          Bu arada martı baya bi yağızmış Ayrıca parçalanmadı sadece ağzından bir damla kan gelmişti,sanırım iç kanamadan gitti gariban
          Demekki hayvanın küçüğü büyüğü olmuyo standar hepsi aynı hasarı veriyor
          2011 İnsignia Cosmo 180HP Turbo - Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
          X