Geçmiş olsun arkadaşım
2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
Kaskom vardı,raporu okuyan eksper gülme krizine girmişti
Araç neydi??
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Geçmiş olsun arkadaşım
2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
Hızlıca okurken mart ayında diye okumuşum. Şaşırdım sonraki yorumda martıyı görünce
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Geçmiş olsun arkadaşım
Martı aynı hasarı mı verdi ? Ilginç
Aynen,Koru dağı iniş rampası oldukça düzlükle sona erer,o düzlükte hızım 160 km civarı idi.Hayvancağız yerde bir şey didikliyordu,ben gördüm ama uçar dedim frene de basmadım
Kafasını çevirmesi il çarpışmamız bir oldu,ön ızgaradan girdi,radyatör+klima radyatörü+tampon ve ızgara parçalandı.Sular boşalmaya başladı,ekleye ekleye Çanakkaleye zor attım kendimi
Araç Toyota Avensis'ti.
Bu arada martı baya bi yağızmış Ayrıca parçalanmadı sadece ağzından bir damla kan gelmişti,sanırım iç kanamadan gitti gariban
Geçmiş olsun arkadaşım
Martı aynı hasarı mı verdi ? Ilginç
Aynen,Koru dağı iniş rampası oldukça düzlükle sona erer,o düzlükte hızım 160 km civarı idi.Hayvancağız yerde bir şey didikliyordu,ben gördüm ama uçar dedim frene de basmadım
Kafasını çevirmesi il çarpışmamız bir oldu,ön ızgaradan girdi,radyatör+klima radyatörü+tampon ve ızgara parçalandı.Sular boşalmaya başladı,ekleye ekleye Çanakkaleye zor attım kendimi
Araç Toyota Avensis'ti.
Bu arada martı baya bi yağızmış Ayrıca parçalanmadı sadece ağzından bir damla kan gelmişti,sanırım iç kanamadan gitti gariban
Demekki hayvanın küçüğü büyüğü olmuyo standar hepsi aynı hasarı veriyor
Yorum