Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üzücü bi olay ile tekrardan merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Üzücü bi olay ile tekrardan merhaba

Artık öyle uyanık olmuş ki kasko firmaları, fotoğrafın çekildiği tarihi falan bile kontrol ediyorlarmış. atıyorum arabanın fotoğrafını çekeceksiniz telefonla, telefonun tarihini falan bile değiştireceksiniz ki anlaşılmasın.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

aracı kaza bölgesine götürüp tekrar foto çekilebilir demokraside çareler tükenmez.tabi astarı yüzünü geçebilir. getir götür v.s zahmetli olabilir.birde araç hasarı çok aşırı değil. uğraşmaya değecekmi bilmem.
      Birde yeni yapılacak kasko bedeli var tabi o kaç para tutar Allah bilir.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Geçmiş olsun dostum insallah kisa surede en uygun fiyata halledersin

Yorum

çok geçmiş olsun Allah esirgesin sizlere bi şey olmasın. köpekle kedi arası tilkinin açtığı hasar görünürde tampon gibi duruyor fakat soğutma sisteminide mahfetmiş. tilkinin bu hasarını görünce yollarda domuzlara yada geyiklere çarpanların durumu heralde araç pertlerine kadar gider.. allah daha büyük kazalardan korusun..
          [center]
          İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Tekrar sağolun hepiniz, kasko firmaları da sadece fotoğrafa göre değil de aracı da inceliyormuş yani aşınmasına bakıyo tahmini kaza gününü felan çıkarıyorlarmış oda gelmişti benim aklıma araştırdım onuda böyle duyumlar almıştım yakın çevremden
            2011 İnsignia Cosmo 180HP Turbo - Teknik Gri

Yorum

Bununla geçmiş olsun
              Benzer bir hadise 2003 yılında benim de başıma gelmişti.
              Bursa girişinde, sabaha karşı alaca karanlıkta irice bir kangal
              cinsi köpeğe çarptım, 50/60 km hızım vardı; sw astra olan
              arabamda büyük hasar oluşmuştu. Tekrar geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                Trafik sigortanız da mı karşılamıyor? Ne işe yarar bu tarfik sigortası anlamıyorum zaten??? angry
                Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası, Karayolları Trafik Kanunu'nun 91.nci maddesi uyarınca
                yapılır ve araç sahibi/işletenin üçüncü kişilere verdiği zararları karşılamak amacıyla oluşturul-
                muş bir sigorta türü olup araç sahibi/işletenin zararlarına şamil değildir. Bu yüzden kasko sigortası
                büyük önem arz ediyor. Aslında biz Türkler araba kullanmayı da bilmiyoruz; bunun pek çok delili var.
                Türkiye'de yaklaşık 18 milyon motorlu araç var, TÜİK verilerine göre 2013 yılında meydana
                gelen 1.207.354 trafik kazasında 3.685 yurttaşımız yaşamını yitirmiş, 278.829 yurttaş yaralanmış

Almanya’da araç sayısı 2013 yılında 54 milyon, 2,4 milyon trafik kazasında ölenlerin sayısı ise 3.339 kişi.

Demek ki bizde 54 milyon araç olsa kan gövdeyi götürecek. Daha ilginç bir durum var,kazalara sebep olan
                kusurların % 11' i yol, elverişsiz hava şartları ve araç kusurlarından oluşuyor. Geri kalan %89'u sürücülere ait.
                Böyle olunca , ister istemez 'araba kullanmayı bilmiyoruz' olgusunu kabullenmek zorunda kalıyoruz

Bütün arkadaşlarıma kazasız, belasız sürüşler diliyorum, tekerinize taş değmesin,yolunuz açık olsun

Yorum

çok gecmiş olsun kardeşim, sana bir şey olmasın yeter ki mal mülk bir şekilde yerine gelir...

Yorum

Geçmiş olsun arkadaşım, mala gelsin cana gelmesin.
                    Ben arabayı Opc’ye çevirdiğim için istersen bende ön tampon mevcut.
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

büyük geçmiş olsun dua edin airback leri acmamış
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

geçmiş olsun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Sağolun abiler, arkadaşlar pazartesi kısmetse istanbul ikitelli ye gidip bakıcaz çıkma parça
                          Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          büyük geçmiş olsun dua edin airback leri acmamış
                          Evet ona çok büyük dua ediyorum zaten
                          Orjinal yazı sahibi: enestrakya
                          çok gecmiş olsun kardeşim, sana bir şey olmasın yeter ki mal mülk bir şekilde yerine gelir...
                          sağolasın abi sende Tekirdağ da görünüyorsun Çorluya gelirken dikkatli ol

Yorum

Geçmiş olsun arkadaşım
                            2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
                            Kaskom vardı,raporu okuyan eksper gülme krizine girmişti
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Geçmiş olsun..
                              Bir kaç sene önce bende çorlu -Tekirdağ yolunda bir köpeğe çarpmıştim..Araç Renault Laguna idi.. bana maliyeti 2.500TL oldu..Allhtan kaskom vardı...Yapacak bir şey yok cana gelmesin de..
                              2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Geçmiş olsun arkadaşım
                                2004 yılında bende martıya çarpmıştım,aynı parçalar hasar almıştı,ama benim hızım 160 km civarında idi.
                                Kaskom vardı,raporu okuyan eksper gülme krizine girmişti
                                Martı aynı hasarı mı verdi ? Ilginç

Yorum

İşleniyor...
                                X