Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 turbomu 2.0 cdtı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 turbomu 2.0 cdtı

degerli arkadaşlar şuan toyota avensis kullanıcısıyım ve bu hafta inşallah aracı degiştirmeyi planlıyorum hep içimde kalan insigniya kesin aracım ama sizlere danışmak istiyorum 1.6 mı yoksa 2.0 siz olsanız hangisinin neden tercih ederdiniz kullanıcı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim..

Ynt: 1.6 turbomu 2.0 cdtı

Yılda 15000 km ve fazlasını yapıyorsanız 160lık dizel tercih edin derim fakat 15000 altı km yapıyorsanız kesinlikle 1.6 turbo derim
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Manuelse mecburen 1.6, otomatik istiyorsanız mecburen 2.0 dizel. Onun haricinde kadirin dediği aynen geçerli. Hatta skalayı 20 bin de yapabilirsiniz.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

insignia dediğin manuel ve 1.6 t olur bence
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          insignia dediğin manuel ve 1.6 t olur bence
          Aynen aklın yolu bir çok özledim insigniamı hey gidi 5-3 gelde istanbula birlikte dönüş yapalım abi.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

malum benzin fiyarları bütün araçlarıma lpg kesin kesin taktırdım ama insignia şüpeli onun için agır basan 2.0 cdtı cosmo kalıyo

Yorum

2.0 dizel ile 1.6 t arasında fabrika verisinde 100 kmde 2 litre fark var,buda 12 kurus civarı yapar eğerki yılda 15000 kmyi geçmiyorsanız 1.6t,geçiyorsanız 2.0 dizel alın derim arasındaki vergi farkı zaten o 15000 kmdeki yakıt farkını karşılıyor,buda hem daha yavas hemde dizel bir araca binmeye değermi,orası tartışılır.

F10 Msport

Yorum

Avensisten sonra insignia sizi kesmez diye bir şaka yapmak geldi aklıma,
                ama hemen vazgeçtim ihihi

Ben 'şaka yaptım ' deyip derdimi anlatana kadar linç ederler
                Bu araçların ikisini de kullandım, daha az yakıt için 2.0 cdti , daha
                atak ve aktif bir insignia ise 1.6 T , flexride de olursa çok daha iyi

Yorum

1.6 T iyidir...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Her iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak, Kadir ve Ratip kardeşlerimin söylediklerine birebir katılıyorum. Konfor ve ekonomi sizin için önemliyse dizel alıp keyfinize bakmanızı öneririm. Ancak performanslı sürüş ve her zaman en hızlı ben olmalıyım diyorsanız kesinlikle 1.6T, tabi ilk kalkışlar hariç
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                      Her iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak, Kadir ve Ratip kardeşlerimin söylediklerine birebir katılıyorum. Konfor ve ekonomi sizin için önemliyse dizel alıp keyfinize bakmanızı öneririm. Ancak performanslı sürüş ve her zaman en hızlı ben olmalıyım diyorsanız kesinlikle 1.6T, tabi ilk kalkışlar hariç
                      Son noktayı ahmet abi koymuş kalkıslarda malesef araçlarımızın çok kayıbı var 136 hplik bir 3.16i bile 70-80e kadar önde olabiliyor

F10 Msport

Yorum

insignia hayranlıgı hep vardı ama bi denk gelmedi yakın arkadaşımın 2.0 cdtı kaçırmakla başladı ama o ocofast diye bi yazılım yaptırmıştı gerçekten mükenmel ötesi bi perfonmansı vardı

Yorum

2.0 195 hp bi turbo alın hem ekonomi hem sürat

Yorum

Sıfır mı ikinci el mi belirtmemişsiniz. Sıfır 1.6 benzinlilerde ilk partiler haricinde manuel getirmediler diye biliyorum. Sipariş verince tabi getirirler ama bayideki araca verilen indirimi alamazsınız. Dizellerde zaten manuel yok. Ayrıca yakıt ve alım maliyeti önemliyse orijinal 1.4 LPG seçeneği de var.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

1.6 t düşünmek istiyorum ama gün içinde km yapıyoruz benzin malum lpg içinde gözü karartmak lazım

Yorum

İşleniyor...
                              X