degerli arkadaşlar şuan toyota avensis kullanıcısıyım ve bu hafta inşallah aracı degiştirmeyi planlıyorum hep içimde kalan insigniya kesin aracım ama sizlere danışmak istiyorum 1.6 mı yoksa 2.0 siz olsanız hangisinin neden tercih ederdiniz kullanıcı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 turbomu 2.0 cdtı
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 turbomu 2.0 cdtı
Yılda 15000 km ve fazlasını yapıyorsanız 160lık dizel tercih edin derim fakat 15000 altı km yapıyorsanız kesinlikle 1.6 turbo derimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Manuelse mecburen 1.6, otomatik istiyorsanız mecburen 2.0 dizel. Onun haricinde kadirin dediği aynen geçerli. Hatta skalayı 20 bin de yapabilirsiniz.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55insignia dediğin manuel ve 1.6 t olur benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
2.0 dizel ile 1.6 t arasında fabrika verisinde 100 kmde 2 litre fark var,buda 12 kurus civarı yapar eğerki yılda 15000 kmyi geçmiyorsanız 1.6t,geçiyorsanız 2.0 dizel alın derim arasındaki vergi farkı zaten o 15000 kmdeki yakıt farkını karşılıyor,buda hem daha yavas hemde dizel bir araca binmeye değermi,orası tartışılır.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Avensisten sonra insignia sizi kesmez diye bir şaka yapmak geldi aklıma,
ama hemen vazgeçtim ihihi
Ben 'şaka yaptım ' deyip derdimi anlatana kadar linç ederler
Bu araçların ikisini de kullandım, daha az yakıt için 2.0 cdti , daha
atak ve aktif bir insignia ise 1.6 T , flexride de olursa çok daha iyi
Yorum
-
Her iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak, Kadir ve Ratip kardeşlerimin söylediklerine birebir katılıyorum. Konfor ve ekonomi sizin için önemliyse dizel alıp keyfinize bakmanızı öneririm. Ancak performanslı sürüş ve her zaman en hızlı ben olmalıyım diyorsanız kesinlikle 1.6T, tabi ilk kalkışlar hariç*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleHer iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak, Kadir ve Ratip kardeşlerimin söylediklerine birebir katılıyorum. Konfor ve ekonomi sizin için önemliyse dizel alıp keyfinize bakmanızı öneririm. Ancak performanslı sürüş ve her zaman en hızlı ben olmalıyım diyorsanız kesinlikle 1.6T, tabi ilk kalkışlar hariçBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Sıfır mı ikinci el mi belirtmemişsiniz. Sıfır 1.6 benzinlilerde ilk partiler haricinde manuel getirmediler diye biliyorum. Sipariş verince tabi getirirler ama bayideki araca verilen indirimi alamazsınız. Dizellerde zaten manuel yok. Ayrıca yakıt ve alım maliyeti önemliyse orijinal 1.4 LPG seçeneği de var.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum