aracımı satışa çıkarıcam ama sağ 2 kapıda çizik ve hafif çökük var sizce yaptırıp mı satim yoksa ayaptırmadan mı yaptırırsam 2 kapı boyalı olucak nasıl daha rahat satarım yaptırırsam kaskodan yapılacak http://oi60.tinypic.com/2edp0dc.jpg
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.el araç satışı ile ilgili öneri
Collapse
X
-
Ynt: 2.el araç satışı ile ilgili öneri
Benim nacizane tavsiyem yaptırıp satmanız.
Şahsen ben alıcı olsam uğraşmak istemem daha yeni alacağım bir arabayla.
Yaptırın temiz temiz verin.
Ama mutlaka yaptırmadan önceki resimlerini bulundurun elinizde.
SaygılarDost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ati başkanaracımı satışa çıkarıcam ama sağ 2 kapıda çizik ve hafif çökük var sizce yaptırıp mı satim yoksa ayaptırmadan mı yaptırırsam 2 kapı boyalı olucak nasıl daha rahat satarım yaptırırsam kaskodan yapılacak http://oi60.tinypic.com/2edp0dc.jpg
Hatta işi abartım 20 senelik orjinal doğan diye pazarda nara atanların araçları gibi orjinal Bakılacak yeri vernik bile kalmamışken. Neyse tabi şaka bir yana.
Bende iki kapı boyalı + arka ön çamurluk boyalı aldım. Sizinkine benzer bir hasarı vardı. Vatandaş bir güzel yapmış boya tutsun diye de sağ tarafı komple boyamış. sorun olur mu hayırr... Fiyat kırılırmı ? asla. Kendim en azından 3 / 5 yerde kusur arayıp da fiyat kıran türden biri hiç olmadım.
Satıcı düzgün, araç kazasız oldukça düzeltme boyaları bu tip hasarlar bence onemsiz. Tabi bence diyen bir müşterinin gelmesi lazım
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Sakın yaptırmayın. İki kapı için aracınız yan yatmış, yandan darbe almış, tır girmiş muamelesi görür canınız sıkılır. Fotoğraf falan işe yaramaz, bakarlak "Hııı" derler. Plakanız bile görünse ya photoshop yaptırmış ya da plakayı başka araca takıp çekmiş gibi düşünürler. ASLA İNANMAZLAR. Ben fotonuzu bir türlü büyütemedim bu nedenle detayları göremiyorum. Ama bence bu kadar göze batmayacak hale basitçe getirtebiliyorsanız o yolu geçici olarak deneyin, ki bu tip küçük hasarlar için yerler de var. Aracı satacağınız kişiye durumu izah edersiniz, istersen teslim etmeden kaskodan yaptırır ter temiz veririm. Alıcı görsün diye yaptırmadım dersiniz. Kaporanın ardından yaptırır bir kaç günde teslim eder devrini yaparsınız.
Benim tavsiyem bu şekilde.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Orjinal yazı sahibi: ati başkanaracımı satışa çıkarıcam ama sağ 2 kapıda çizik ve hafif çökük var sizce yaptırıp mı satim yoksa ayaptırmadan mı yaptırırsam 2 kapı boyalı olucak nasıl daha rahat satarım yaptırırsam kaskodan yapılacak http://oi60.tinypic.com/2edp0dc.jpg
Hatta işi abartım 20 senelik orjinal doğan diye pazarda nara atanların araçları gibi orjinal Bakılacak yeri vernik bile kalmamışken. Neyse tabi şaka bir yana.
Bende iki kapı boyalı + arka ön çamurluk boyalı aldım. Sizinkine benzer bir hasarı vardı. Vatandaş bir güzel yapmış boya tutsun diye de sağ tarafı komple boyamış. sorun olur mu hayırr... Fiyat kırılırmı ? asla. Kendim en azından 3 / 5 yerde kusur arayıp da fiyat kıran türden biri hiç olmadım.
Satıcı düzgün, araç kazasız oldukça düzeltme boyaları bu tip hasarlar bence onemsiz. Tabi bence diyen bir müşterinin gelmesi lazım
Yorum
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için ben de kararsızım ama şöyle bir durum var burada mtc maslağa gittim boyasız onarım için 2000 tl civarı bir fiyat çıkardılar ankarada ustam 600 tlye hallederiz demişti bir kısım insan yaptır bazısı yaptırma diyor dediğiniz gibi yapılabilir şu an o kadar göze çarpan Bişey yok ön kapıda boya çatlağı var oranın kesin boyanması lazım dediler dediğiniz ilan koyup alıcı geldikten sonra yaptırabilirim o banada mantıklı geldi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ati başkanTeşekkür ederim yorumlarınız için ben de kararsızım ama şöyle bir durum var burada mtc maslağa gittim boyasız onarım için 2000 tl civarı bir fiyat çıkardılar ankarada ustam 600 tlye hallederiz demişti bir kısım insan yaptır bazısı yaptırma diyor dediğiniz gibi yapılabilir şu an o kadar göze çarpan Bişey yok ön kapıda boya çatlağı var oranın kesin boyanması lazım dediler dediğiniz ilan koyup alıcı geldikten sonra yaptırabilirim o banada mantıklı geldi
Geçmiş olsun, inşallah aklı başında alıcılara denk gelirsiniz.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum