Duyuru

Collapse
No announcement yet.

baskı balata

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• baskı balata

Arkadaşlar merhaba.Aracım 2011 model,78.000 km de baskı balata bitti.Garantim dolduğu için dışarıda yaptırmak istiyorum.Tavsiye edeceğiniz özellikle de spor bir baskı balata varmıdır.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Saygılar ,sevgiler...

Ynt: baskı balata

Aracınızın garantisi dolmuş olsa bile yetkili servisten vazgeçmeyin derim. Çünkü; ikinci el alıcısı aracın mazisini bilmek ister, km doğrulaması, yapılan operasyonlar en doğru ve güvenilir olarak servislerden
    yapılabilir. Üstelik,yetkili servislerde değiştirilen orijinal parçalar 2 yıl garantilidir. Dışarıdan üç kuruş eksiğine alınan hizmetin kalitesini hiç kimse garanti etmez. Kendimizin, çoluk çocuğumuzun hayatı, para ile değişilecek bir takas malzemesi olmamalıdır diye düşünüyorum.

Yorum

Aybars Bey merhaba,

Baskı balata çok da pahalı bir parça değil. Bence de yetkili servisten uzaklaşmayın. Ancak anladığım kadarıyla GM'in sunduğu baskı balatadan memnun kalmamışsınız bu da sizi biraz servisten ötelemiş. Aracınızı nasıl kullanacağını tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ben bilemem ancak spor denen baskı balataların (ki bu terimi de hiç anlayamadım bu güne kadar, anlamsız buluyorum) sizde çok farklı bir his yaratacağından ben pek emin değilim. Sürekli sert bir kullanım halindeyseniz ya da aracınız ağzına kadar dolu bir custom tuning aracı olup ufak yarış kaçamakları yapıyorsanız tamam. Zaten o zaman hali hazır da bir ustanız da vardır. Ancak değilse, naçizane tavsiyem yetkili serviste orijinal GM ürünü kullanmanız yönünde.

Selamlar.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

baskı balatada; luk yada sachs markalar var sanırım ama hangisi daha iyi bilemiyorum. onu araştırırsanız daha iyi olur.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Merhaba aybars hocam ben en sonki insigniama luk marka taktırmıstım kavraması vs gayet iyiydi tavsiye ederim fakat aracınızın kmsi biraz fazla volanınada baktırmanızda fayda var yetkili serviste debriyaj balatası ve bilyası ile birlikte 1200 tl civarına yapıyorlar.
          Malzemeler 600tl ,200 tlde dışarda işçilik verirseniz 800e halletmiş olursunuz ama mutlaka volanınıza baktırın .
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

volantta boşluk varmış ses yapıyordu sakıncasıda yokmuş ustaya göre açmışken baskı balatayıda değiştirin dedim bugün itibariyle volant+baskı balata+işçilik 1400tl verdim aracı almadım daha ama o sert debriyaj umarım yumuşamıştır..

Yorum

nasıl elazığda nerde hallettiniz

Yorum

İşleniyor...
              X