Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Rakibi 2015 VW Passat Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Rakibi 2015 VW Passat Fiyat Listesi

2015 VW Passat fiyat listesi açıklanmış. Manuel ve DSG arasında 13.000TL' lik ciddi bir fark var.
    2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Ynt: Insignia Rakibi 2015 VW Passat Fiyat Listesi

Kesinlikle DSG fiyatı çift debriyajdan dolayı fiyatı katlamış
    Onun dışında bir süpriz yok
    Highline versiyonunda iç ambiyans çok değişiyor
    benim merak ettiğim hybrid motor 150 TL ye gelecek gibi (1.4 TSI 150 hp + 60 hp electric)

Yorum

Onden guzel degil sanki.. ama.yandan ve arkadan iyi
      F30 Sport+

Yorum

Hibrit olan Passat GTE diye geçiyor. 1.4TSI 154hp ve 114hp lik elektrikli motoru var.

Bir de fiyatlar çok yakın gibi geldi bana

Yorum

Bence VW bu paraları hak etmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Bence VW bu paraları hak etmiyor
            +5124513218.. Bizde malesef peder bey' e uydukda VW biniyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
              Hibrit olan Passat GTE diye geçiyor. 1.4TSI 154hp ve 114hp lik elektrikli motoru var.

Bir de fiyatlar çok yakın gibi geldi bana
              Teşekkürler
              Toplam değer maksimum 210 hp civarı aklımda kalmış o yüzden 60 hp olarak düşündüm ,
              Ekonomi ön plana alındığı için böyle bir sonuç çıkmış 2lt/100 km yakalıyor teoride
              tork da 400 nm olacak bakalım fiyatını tutturmuş olur muyuz

Yorum

Tasarımı ben beğendim, CC'leşmiş. İyi etmişler. Passat her zaman beğendiğim kaliteli bir araçtır. Ancak bu paralara VW almak için ya takıntılı olmanız ya da otomobillerin çoğunu hiç tanımıyor olmanız lazım. Öyle çok alternatife sahipken bu fiyata ben olsam almam, hiç almadım da... Ama dediğim gibi Passat iyi arabadır, severim, bu tasarımı da beğendim.

DSG ise bence oldukça iyi bir şanzuman. Bir ara geri saldığı için çok şikayet almış olsa da, kullandığınızın otomatikleştirilmiş bir manuel olduğunu bildiğinizde, yani cahil cahil kullanmadığınızda oldukça zevkli ve kullanışlıdır. Çift kavrama ise bence efsanedir. Aracımda DSG olmasını isterdim, Easytronic kullandım, biliyorum ama DSG çok çok daha başarılıdır. Ancak o fiyat farkını asla hak etmez, o kadar da değil.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  Tasarımı ben beğendim, CC'leşmiş. İyi etmişler. Passat her zaman beğendiğim kaliteli bir araçtır. Ancak bu paralara VW almak için ya takıntılı olmanız ya da otomobillerin çoğunu hiç tanımıyor olmanız lazım. Öyle çok alternatife sahipken bu fiyata ben olsam almam, hiç almadım da... Ama dediğim gibi Passat iyi arabadır, severim, bu tasarımı da beğendim.

DSG ise bence oldukça iyi bir şanzuman. Bir ara geri saldığı için çok şikayet almış olsa da, kullandığınızın otomatikleştirilmiş bir manuel olduğunu bildiğinizde, yani cahil cahil kullanmadığınızda oldukça zevkli ve kullanışlıdır. Çift kavrama ise bence efsanedir. Aracımda DSG olmasını isterdim, Easytronic kullandım, biliyorum ama DSG çok çok daha başarılıdır. Ancak o fiyat farkını asla hak etmez, o kadar da değil.
                  katılıyorum size
                  F30 Sport+

Yorum

İnanılmaz fiyatlar olmasına rağmen highlinenın standart donanımı doğru düzgün olursa yok satar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakem
                      İnanılmaz fiyatlar olmasına rağmen highlinenın standart donanımı doğru düzgün olursa yok satar
                      Bu hali ile de yok satıyor zaten, benim şaştığım da budur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                        Orjinal yazı sahibi: Hakem
                        Bu hali ile de yok satıyor zaten, benim şaştığım da budur
                        Bu sorunun cevabı yakıt ve değer kaybetmemesi benim bir önceki aracım skoda octavianın yeni kasasıydı ben arabayı eylül 2013te filo vs. indirimiyle ekstralı aracı 70.200 e aldım agustos 2014 te 78.000 e sattım zorlasam 80 bine bile satabilirdim diye düşünüyorum 17.000 deydi kısacası Türk insanı için araba alırken en önemli şey yakıt ve değer kaybı

Yorum

Bu fiyatlar pazarlıkla çok daha aşağa çekilecektir o kesin.

Peki VW bu paraları hak etmiyor diyen arkadaşlar bu fiyata bu segmentte sıfır araç olarak ne alırlar ? (Negatif yorum olarak değil, alternatifleri görmek amaçlı sordum)

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur

Peki VW bu paraları hak etmiyor diyen arkadaşlar bu fiyata bu segmentte sıfır araç olarak ne alırlar ? (Negatif yorum olarak değil, alternatifleri görmek amaçlı sordum)

Ben kendimden örnek veriyim.. Araç satıldıktan sonra yaklaşık bir 5-6 ay sahibinden.com'da 2.0 CDTI Cosmo arıyordum full bir donanımda. Malesef istediğimizi bulamayıp baba' nın aklıyla 25bin KM' de 2013 VW CC aldık. VW bende çok istemiyordum ama 1.80boylarında 4kişilik bir aile için en mantıklısı buydu.. BMW 5 veya Mercedes E serisi almaya kalksak sanırım CC fiyatının 2 katına çıkardı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OnurKo
                              Orjinal yazı sahibi: Onur

Ben kendimden örnek veriyim.. Araç satıldıktan sonra yaklaşık bir 5-6 ay sahibinden.com'da 2.0 CDTI Cosmo arıyordum full bir donanımda. Malesef istediğimizi bulamayıp baba' nın aklıyla 25bin KM' de 2013 VW CC aldık. VW bende çok istemiyordum ama 1.80boylarında 4kişilik bir aile için en mantıklısı buydu.. BMW 5 veya Mercedes E serisi almaya kalksak sanırım CC fiyatının 2 katına çıkardı.
                              Benim soruma cevap niteliğindemiydi bu yazı ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                              X