Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniateam sayesinde paronayak oldum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insigniateam sayesinde paronayak oldum..

arkadaşlar sizde durum nedir bilmiyorum ama ben sitedeki tüm başlıkları okumaya gayret ediyorum.çok faydalandım ama bunun yanında herkesin arabalarından çıkan sesleri tarif etmeleri ve bozulan parçalarına kafayı taktım bu sayede kulağım motorda aynı ses çıkıyuormu çıkacakmı diye..

Ynt: insigniateam sayesinde paronayak oldum..

Ayni sey bende de var surekli kulagim arabada bisi mi oldu olacakmi suradan ses mi geliyor önceden var mıydı dur bi foruma bakayim hayirlisi olsun sonu pek iyi degil

Yorum

Herkese tavsiyem aracınızı cok fazla dinlemeyin.. aracın keyfini çıkarmaya çalışın.. Bir sorun oldugu zaman teknik destek kısmından arastırma yaparsınız zaten.. yoksa acaba bu ses benim aractada varmı yada ilerde benim aractada böyle sorunlar olusurmu diye kafayı takar dururdunuz.. Sadece bizim araclarımız için deil bütün araclarda sıkıntılar ve sorunlar oluşmakta.. neyseki bizim insignia team gibi bir formumuz varda buradan çoguna çözüm bulabiliyoruz... Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Aracinizin keyfine bakin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Heh benim dilimden anlayan bir arkadaş. Tavsiyelere uymanız menfaatinize Bahsedilen sorunlar hemen hemen her araçta olan tipik sorunlar geneli. Fazla takılacak bir şey olmadığını sonradan anladım.
              Zamanında buradaki arkadaşların sorularıma gösterdiği sabırları içinde ayrıca teşekkür ederim
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arabanizda bir sorun bulmak isterseniz sorun yoksa da bulursunuz
                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                X