Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben trafik diye buna derim...!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ben trafik diye buna derim...!

Orjinal yazı sahibi: bilgecem

Sanki bütün istanbul dışarı çıkmış.

Kalanlar İstanbul'un tadını iyice çıkarsın.
    Ne zamandır aklımızdaydı, mesajı görünce bayramda İstanbul'a gider gezeriz dedik. Gitmez olaydık
    Kocaeli'den öğlen 1 gibi çıktık. 4,30'da miniatürk'e vardık. Hatta köprüye gelmeden vazgeçip dönelim dedik, oylama yaptık. Oğlan istemedi. İBB trafik programını indirmiştim trafiğe baktım. Köprüde trafik olunca vakit geçsin diye pier loti'ye çıkıp çay içeriz dedik. Çıktık oturacak yer yoktu 7,30'da ordan çıktık, 9'da viaport alışveriş merkezindeydik. Orada 10'da kapanıyormuş. Zaten ondan sonra dönüş yolu temizdi. İstanbul'u gezemedik ama Miniatürk'te helikopterle 11dk.lık şehir turu yaptık
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
      Orjinal yazı sahibi: bilgecem

Sanki bütün istanbul dışarı çıkmış.

Kalanlar İstanbul'un tadını iyice çıkarsın.
      Ne zamandır aklımızdaydı, mesajı görünce bayramda İstanbul'a gider gezeriz dedik. Gitmez olaydık
      Kocaeli'den öğlen 1 gibi çıktık. 4,30'da miniatürk'e vardık. Hatta köprüye gelmeden vazgeçip dönelim dedik, oylama yaptık. Oğlan istemedi. İBB trafik programını indirmiştim trafiğe baktım. Köprüde trafik olunca vakit geçsin diye pier loti'ye çıkıp çay içeriz dedik. Çıktık oturacak yer yoktu 7,30'da ordan çıktık, 9'da viaport alışveriş merkezindeydik. Orada 10'da kapanıyormuş. Zaten ondan sonra dönüş yolu temizdi. İstanbul'u gezemedik ama Miniatürk'te helikopterle 11dk.lık şehir turu yaptık
      Aynı hatayı ben de Yaptım. Nasıl olsa trafik müsaittir diye karşıya mübarek bir zatı ziyarete gidelim dedik. Ancak Haliç ten sonra Zincirlikuyu ya 1 saatte varamadık. Biz de oylama yaptık ve köprüye varmadan son çıkıştan geri döndük.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ben bugün öğlen 12 de çankiridan yola çıktım 420 km yolu 3.5 saatte geldim ve Sasa da oturup çiğ börek yeme fırsatım oldu . ilk defa bu kadar rahat bir bayram yolculuğu yaptım. İşin garip tarafı gerededen otobana girdiğimde ist. tarafından ankara istikametine trafik daha yogundu.
        2015 leon fr

Yorum

yandex navigasyonu kullanin size alternatif acik olan yollari gosterir sadece istanbul degil bir cok il icin gecerli

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X